Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Deblocare telecomanda?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Default Deblocare telecomanda?

Am primit revista info satelit in care scria despre folosirea telecomenzii vu si la televizor. Am introdus codurile cum scria in revista, dar surpriza, nu imi mai merge volumul de pe telecomanda. Daca apas butoanele V+ si V- de pe receptor atunci functioneaza. Am pus alta imagine crezand ca problema e din receptor. Dar problema nu era de la receptor ci din telecomanda. Am dat sa revin la setarile din fabrica atat la TV cat si la receiver. Dar degeaba. Toate butoanele functioneaza cu exceptia volumului. Ce sa fac? Sa cumpar alta telecomanda?

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

incearca cu multi quickbutton

Mentioned
    9 Post(s)

Nu vad optiunea de volum in multi ouickbutton.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

da tu codurile unde le-ai bagat la reciver, sau in tv , cred ca in tv , nu vad cum poate asta influenta reciveru , schimba bateriile scoatele de tot ...
    poti sa dai un link cu articolul despre care vb?

Mentioned
    9 Post(s)

Aici scrie ce este si in revista info-sateliti ultimul numar...am bagat codurile laa telecomanda de la vu+uno ca sa nu mai folosesc si pe cea televizorului.
    Mai jos redau de pe acel forum ce spune si in revista info-satelit:
    "Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost telecomanda. Aparent identica cu cea de la modelul Duo si Solo, aduce o mica inovatie. Telecomanda poate fi programata pentru a o folosi si pentru televizorul d-vs, nemaifiind nevoie sa aveti ambele telecomenzi.
    Botonul de mute a fost transformat in buton de on/off pentru tv. Programarea se face apasand concomitant butoanele 1 si 3 pana cand se va aprinde ledul. Introduceti codul de 4 cifre al televizorului pe care il puteti gasi in manul, iar daca televizorul raspunde comenzilor primate, fixate codul apasand tasta Ok + Stop. Daca nu gastiti condul in manual, introduceti dupa ce-ati apasat tasta 1 si 3, codul 0000. Pe urma apasati in mod repetat butonul power din stanga telecomenzii pana televizorul va raspunde la comanda. Procedeul dureaza, dar poate fi util in cazul in care nu gasiti in manual codul televizorului".

http://forum.softpedia.com/lofiversi...p/t816662.html

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Hmm, foarte curios ce spui. Eu n-am intalnit problema asta. Ce varianta ai incercat? Ai bagat direct codul tv-ului sau cu 0000.

Mentioned
    9 Post(s)

Am incercat prima data 0000 si apoi codurile de la samsung (caci eu am televizor samsung )