Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: Atentie! Vom face curatenie de februarie!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!

Quote Originally Posted by rzbvro View Post
    Nu... si nici ca forum-ul rdigi

De ex. la Forum General sa nu apara si thread-uri gen: ''cum postam poze'', avertismente si banari, ''pentru probleme de logare, etc... pentru aceste thread-uri se poate creea o sectiune speciala, gen ''Site & Forum Feedback''
    ASA-MI PLACE!-.....ca mai speriat bro!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    RDI????nuuuuu,incercam sa ne protejam de smecheri care sant in tranzit pe aici

E o aluzie? Asa mi se pare, si daca da, mi se pare arogant si prezumtios. Un administrator deja mi-a explicat ca vrea seriozitate, eu ma refeream la regulile pe care nu le regasesc puse in aplicare pe alte forumuri unde sunt membru. Si atat. Daca am o parere cer sa-mi fie respectata. Daca nu cer prea mult.
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein
    Atentie! Vom face curatenie de februarie!
    Nu stiu daca masura pe care o luati e o reactie la topicul cu "...linistea";ceea ce nu cred,dar hotarirea pe care o luati pare sa confirme parerea exprimata acolo,adica o "trezire" din amorteala iernii,adica din hibernare,cum sugera cineva de pe topicul meu.Acum,trebuie marturisesc ca sint surprins de turnura luata-radicala recunosc-,care ar avea menirea de a implica pe fiecare membru inscris in treburile forumului,in sectiunile unde ar avea ceva de spus.Nici nu stiu ce sa cred,daca masurile punitive sint mai "stimulatoare" decit cele propuse de mine in topicul cu pricina?Dupa parerea mea,daca e vorba doar de a fi stersi de pe lista membrilor forumului doar ca nu posteaza nici un mesaj,indiferent de natura lui,atunci nu cred ca decizia luata ar avea efect asupra inactivilor deoarece nu implica nimica pentru ca sint citeva sectiuni ce pot fi accesate doar prin simpla vizualizare,fara sa ai drepturi de interventi,si chiar daca sint restrictionate multe altele,atita vreme cit cei activi nu sint multi sau nu publica informatii utile sau interesante despre ce ne intereseaza pe toti,nu numai ca nu-i vom atrage pe cei "inlaturati" dar forumul nu va creste in prestigiu,care de fapt este si visul oricarui creator de site sau forum!Dar daca privim sub alt aspect masura luata de Einstein & com,si daca acest forum este asociat in primul rind cu chat-ul sateliti unde cei care au sharing sint obligati sa fie prezenti acolo ca sa nu li se stearga liniile,atunci,daca e adevarat ce spun acum,multi vor trebui sa fie activi pe forum ca sa aiba liniile active cu toate ca avertismentul de pe mirc nu stiu daca are efect de vreme ce sharingul este distribuit pe mai multe servere.
    Din experienta altor forumuri,din tara sau straine,am tras concluzia ca cele care ofera stimulente de un fel sau altul,ca cele sugerate in topicul meu,sint si cele mai active si se bucura de vizitatori multi,pe cind cele create din ambitia sau pasiunea unui singur om fara ceva atractiv ramin in viata cita vreme cit are bani sa sustina hostul,dar vreme scadentelor vine pentru fiecare.De aceea cei care gestioneaza un astfel de forum sint constienti ca numai prin cointeresare se poate atrage noi useri.O spun din proprie experienta,probabil si altii au gindit la fel.
    Cele de mai sus nu trebuie sa le luati decit ca sugestie la masurile pe care sinteti pusi sa le luati din februarie.Din experienta mea,orice nu-l stimuleaza pe user,
    nu-l va implica in nici un fel,iar daca totusi inpui reguli stricte,atunci trebuie sa propui alternative atractive pentru atragerea lui!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

@danix71; Fiecare forum are regulile lui. Daca esti interesat de ceea ce se afla pe acel forum te supui regulilor si totul e OK!
    Noile reguli sunt destinate disciplinarii userilor RSP Forum!

@costel1; "cointeresarea" o da informatia oferita de forumul respectiv. Pentru doritorii de premii sunt cazinourile virtuale sau site-uri similare acestora!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Va faceti ca nu stiti de ce s-au schimbat aceste reguli,asa ca ma fac si eu ca nu m-am prins si incerc sa va deschid ochii.
    O persoana care detinea mai multe site-uri de profil are probleme legate de "drepturile de autor" si pur si simplu a fost cautat de baietii cu ochii albastrii.In urma celor intamplate sa creat un precedent periculos,iar cel care detine acest site a hotarat sa incerce sa evite unele probleme care pot apare acum sau pe viitor.Daca nu stiti in ultimi ani si alte siteuri din Europa au fost inchise tot din aceste motive si multe forumuri (gazduite sau detinute de persoane din EU) nu mai publica chei de mult.Dupa cum vedeti se discuta fara probleme despre sisteme de receptie,receptoare,softuri pentru receptoare,noutati in domeniu,etc.Daca vreti sa stiti ceva intrebati daca e "lumina" si ce nu gasiti aici incercati sa gasiti pe uploaduri.Nu trebuie sa stati non stop pe chat,acolo e doar un loc unde puteti sa discuta ce vreti ........ ,daca ma intelegeti.Mai aveti la dispozitie si PM-ul sau messengerul,realizati aceste legaturi intre voi si informatiile de care aveti nevoie vor circula neingradite.
    Bafta.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Zmeura are ff mare dreptate,PM ,messenger si de ce nu chat?
    Nu ca sa ma laud dar sunt si foruumuri cu acces privat...si cine stie acest lucru si e membru si el stie ff bime cum sunt activati userii...
    Reguli da, sa le respectam, dar cum am mai zis .cn,.bz ....

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by danix71 View Post
    E o aluzie? Asa mi se pare, si daca da, mi se pare arogant si prezumtios. Un administrator deja mi-a explicat ca vrea seriozitate, eu ma refeream la regulile pe care nu le regasesc puse in aplicare pe alte forumuri unde sunt membru. Si atat. Daca am o parere cer sa-mi fie respectata. Daca nu cer prea mult.

care e problema?aluzie care e aluzia????????
    ai facut o remarca la postul nr 3,ok,buuuuuuuun
    iar eu ti-am raspuns ca aici nu va fi nici un RDI
    aluzia la tine nu o vad,la forumu respectiv se subantelege
    eu ti-am raspuns la ce ai postat si nu la ce a ce gandesti tu(inca n-am aceste capacitati)
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!

Ar trebui restructurat forumu si separat total ceea ce tine de pc-skystar-hardware-software-multimedia in sectiuni bine definite cum am vazut de exemplu pe ex-yu *nu vreau sa fac reclama swear2mom*
    Apoi a alte sectiune pt receptoare , pt antene, pt stiri din lumea satelitilor
    si a unor chestii adiacente*lansari, tehnologii*,
    Tot asa pt fimle jocuri muzica.
    offtopic mare si incapator
    Numa bine!!

Standard RSP member star's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Si cu "pufanii" ce se intampla? sau ei nu mai au dreptul sa se "informeze"
    Eu unul am stat cel putin 6-7 luni si v-am citit toate posturile si nu numai pe acest forum si abia acum pot sa zic " da frate am priceput cate ceva si pot raspunde in linii mici la unele intrebari legate de subiectul forumului" Faceti cum vreti dar tre sa-i lasam si pe altii care vor sa descopere receptia din satelit sa se documenteze fara a-i frana " PAREREA MEA"

Standard RSP member optimus's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Intr-adevar cam nasoala situatia.O sa ajungem sa ne intrebam :daca aia e interzis,cealalta e interzisa...atunci la ce bun sa mai existe forumuri de profil daca nu poti discuta liber??
    Ma refer la situatia actuala ce a avut ca precedent inchiderea unui site stiti voi care si care dupa parerea mea era unul foarte folositor.
    Se raspandeste in UE restrictia la informatii sub masca "legii".
    Make it so number one!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

discutia despre sateliti nu inseamna neaparat discutie despre piraterie. sincer, din propria experienta, pot sa-ti spun ca m-am bucurat mai tare cand am reusit sa prind 44de programe pe astra cu o farfurie de 0,5m, decat atunci cand am reusit sa pun primul patch.
    ptr cei care inca le e greu sa puna o intrebare sau isi gasesc deja raspunsurile, v-am mai spus, aveti doua sectiuni unde puteti posta din cand in cand. ma refer la cafenea si la posteaza un salut. cu ocazia stim si noi ca mai sunteti pe aici. nu cred ca cerem chiar asa multe.
    vreti sa vb intre voi despre diferite probleme, v-am dat si aici solutia:CHAT, seara cand e toata lumea acasa.

Standard RSP member star's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by optimus View Post
    ....
    Se raspandeste in UE restrictia la informatii sub masca "legii".
    Nu este nici o restrictie ci doar incercarea unora sau mai bine zis interesul altora ca acest forum sa nu mai existe sau accesul la el sa fie mai greoi incat mai bine te lasi pagubas. Si uite asa se fac tot felul de presiuni pe ici pe colo doar doar "cineva o mushca".... Mama lor....

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Am promis ca ma intorc cu dezvaluiri despre bombele si manevrele lui Fanta.
    Vad ca v-au afectat si pe voi si e pacat ca il ascultati!
    Acum a lansat cea mai mare magarie posibila!!!
    A fost chemat la politie (sau parchet) sa dea cu subsemnatul pentru ca are un forum si cateva siteuri unde face reclama DigiTV!!! Vezi doamne, Kudelski ar fi asa de deranjat de el ca i-a instrumentat un dosar de 300 de pagini, bine documentat si care contine lucruri grave!
    Probabil ca a fost chemat pentru afaceri dubioase, spalare de bani sau evaziune fiscala!
    Cum e posibil ca un protejat al Digi sa fie chemat in tribunale de Digi?
    Haideti sa lasam copilariile!
    Imi pare rau ca si voi v-ati lasat mani****ti!
    Timpul imi va da dreptate!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Noile reguli trebuie respectate si gata.
    Nu conteaza ce credeti sau ce nu credeti,daca aveti ceva de spus veniti cu argumente.Nu a zis nimeni ca cei de la Digi ii fac probleme lui Fanta ci ca Kudelski ii face probleme.Kudelski nu este tot una cu Digi,dimpotriva Kudelski este acum obligat sa schimbe cartelele din cauza piratarii,iar asta nu cred ca ii convine,si aici nu e vorba de schimbarea cartelelor Digi ci si a celor de la D+,Premiere,Cabo,etc.
    A fost chemat la politie (sau parchet) sa dea cu subsemnatul pentru ca are un forum si cateva siteuri unde face reclama DigiTV!!!

Probabil ca a fost chemat pentru afaceri dubioase, spalare de bani sau evaziune fiscala!
    Pai pana la urma "probabil" de ce a fost chemat?Acuma serios:vreau argumente!De barfe sunt satul si cred ca genul asta de atacuri fara dovezi sau argumente nu isi au locul nici macar la offtopic.

Standard RSP member garyman's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Kudelski cauta un tip care incurajeaza pirateria ??? Eu cred ca este mai intereast de cel ce o practica , de mintea luminata care reuseste sa afle algoritmul iar dupa parerea mea , nu fanta este acel om .Poate ca acel individ nu se regaseste printre userii acelui forum sau al acestuia .Nu uitati ca mereu am asteptat keyte de la cei din afara ,mereu ele apar pe forumuri straine care sunt bine mersi si la ora actuala . Dar , treb sa respectam regulile acestui forum in speranta ca vom evita inchiderea lui . Suntem prea mici pentru razboiul care se poarta in prezent, asa ca ar trebui sa ne multumim cu ceea ce avem in prezent .
    pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast