Sau schimbat unele frecvente, intra pe flysat si baga manual noile frecvente. Sau posibil sa nu mai fie receptionabil in zona ta odata cu noul satelit lansat.
am un receiver Echosmart si o antena parabolica cam de aproximativ 2m si de o luna nu mai este semnal la Nilesat ...intrebarea mea este ...ce s-a intamplat cu acest satelit? eu sunt din regiunea sucevei ...daca stie cineva va rog sa ma ajutati...
Sau schimbat unele frecvente, intra pe flysat si baga manual noile frecvente. Sau posibil sa nu mai fie receptionabil in zona ta odata cu noul satelit lansat.
ce as putea face daca nu mai poate fi receptionat...? trebuie sa schimb antena ?
Last edited by rxgamer; 11-12-11 at 14:17.
am incercat si frecventele de pe flysat...si tot nu vrea...la semnale 62 % iar la calitate e 0 %
Last edited by rxgamer; Today at 13:17
Cine nu a citit ce-ai scris initial, nu va intelege de ce am postat link-ul![]()
Salut.Am observat si eu ca nu mai merg din canale dar tot au mai ramas.Am antena de1,8 si cred ca e si dereglata un pic,deci nu pot spune sigur ce merge si ce nu.Solutia ar fi o antena mai mare pentru astfel de fascicole dar sunt scumpe,risc la transport etc.
din cate am citit si pe alte topicuri ...imi trebuie o antena mai mare de 2,4 m chiar de 3 m...dar nu sunt sigur
Eu receptionez cam 200 de canale la ora actuala pe 7 W. Antena este 1.2m Fe.
@dic_star79 din ce zona a tarii esti ? poti sa-mi dai si mie cateva frecvente care merg la tine pe 7 w ?
La mine pe 7W cu 1.20m prind MBC-urile de pe 11938/V/27500 seara in zona Arges.
Acum nu sunt acasa, dar intra si la mine MBC-urile....
E normal... canalele care au trecut de pe Nilesat 101/102 pe AtlanticBird 7 nu se mai pot vedea in Romania nici cu antene de 2M (si nici cu 3m nu au fost confirmate receptii, deocamdata)
Ce a ramas in continuare pe Nilesat 101/102 trebuie sa se vada... e drept ca acum scade semnalul ziua insa spre seara trebuie sa intre bine Nilesat 101/102 inclusiv pe antene de 1.2-1.4M in jumatatea sudica a tarii si putin mai mari in restul teritoriului
Eu vad tot ce a ramas pe vechii Nilesat, dupa ora 22, cu antena de 1.1M... ziua mai prind cam jumatate din transpondere - tp-ul cu MBC-uri este unul dintre cele mai puternice si se vede fara probleme la orice ora din zi/noapte
Last edited by rzbvro; 13-12-11 at 23:37.
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
in Bucuresti cu un prime focus de 1.40 merg fara probleme nilesat 101-102 , daca ai semnal pe frecventa 11765 H - 27500 5/6 care este cea mai slaba dupa parerea mea normal trebuie sa intre tot 101-102 . pentru altantic bird7 si nilesat 201 slabe sanse , am incercat cu prime focus de 1.90 cm
201 abia intra in centrul tarii cu antena de 2.2M... semnal la limita iar uneori absent (ziua)
De la AB7 nici urma de semnal... am impresia ca nici Excalibur, in sud, cu antena de 3M nu a captat semnal de la AB7
Sa ne bucuram de canalele de filme ramase pe 101/102 ca e posibil sa nu mai ramana prea mult nici astea pe 101/102
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree