M-am certat cu taicamiu la marea arta. Eu ii dadeam cu tifla pentru un monitor cu mufa composite sa ma uit la el independent cu un semnal luat din un tuner extern si el o tinea pe a lui ca nu se poate si ca cere minim vga.
Bag picioru frate in toate zgarmanaturile astea si vreau sa intreb lumea asa. Am un lcd fugisu cu mufa VGA pe intrare cu cablu. Ce circuit trebuie sa ma pun sa fac sau ce aparat imi trebuie sa caut sa bag mufa in el si pe o laterala sa existe svideo in si composite. Sunt niste convertoare dar dracu are tupeu sa cumpere golaniile astea stiind ca sunt pe 50hz in out range, si 30khz minim in loc de 15625 cat da el . Bag toate in ele de cacaturi pe romaneste ca nimic nu este concret.
Mai era o schema trantita de pereti cu scart spre vga, daca o citesti ei o spun si de vegea spre scart si mie imi da cu "virgula" cum dracu sa pui H/V in scurt. Unde e sincro procesorul sa faca impulsurile. Sunt atatea nedumeriri si manarii vazute de mine incat vreau sa le vada membrii forumului si daca este nevoie pun si poze. Vreau inca ceva concret.