-
Member
Beginner
Ok, sa zic ca m-am lamurit cum sta treaba deaceea am comandat o antena offset de 80cm tip S (design Triax)
Antena de 45cm este foarte buna, o sa o pun la rulota
Aseara am reusit sa ajung si la EutelSat W3C 16E, putin mai greu cei drept, insa am observat ca nu pot sa vad toate canalele din cauza calitatii scazute pe anumite frecvente, aici cred ca antena e devina.
Astept cu nerabdare sa vina antena de 80cm, pana atunci ma documentez despre internet pe satelit. Rog sfaturi de la voi: antena, placa PC, etc.
PS: Ptr. cei din CTA, nu exista stipulat in vreun regulament ca nu avem voie sa avem antene la geamuri (ptr. cei care stau la bloc), sunt doar speculatii...
-
Parerea mea ,orienteazate spre Hotbird 13*est ..aici ai cele mai multe programe FTA in jur la 450 si se prinde bine in Romania ..
http://www.lyngsat.com/hb6.html aici ai si 2 programe Romanesti:: Pro Tv International 11200 V-27500...Tv R International 11623V-27500...
-
Din alea 450 FTA, cam hai sa zic asa un 20-30 canale cu alea de muzica incluse sunt mai reusite, in rest teleshoping de la italieni .