Nu inteleg de ce va lamentati atata. Parca ar fi forum de agricultori si nu de pasionati ai satelitilor. Antena 2 e FTA la 16 est. Vrei sa-l vezi, mai montezi un lnb. Sa faca digi ce vrea. Probabil vor ramane cu propriile canale si restul de umplutura. Ce va trebuie discovery si viasat?
Nu imi incape LNB intre 13 si 19,nu se lamenteaza nimeni.Motor nu pun ca moare iarna,bani de toroidala nu am.
In plus le platesc abonament si vad cum scot Sport1,Antena2,GSP,etc.Cardul meu fara DigiSport sau Digifilm ar fi bun de raschietat parbrizul,ca tot a venit iarna.Calitatea programelor este sub Focus sau Dolce,acum ca practic Akta a sucombat au ramas ei pe ultimul loc la calitate.Altii baga programe SD noi si HD iar ei ne baga al cincelea program de stiri,tin 10TV in reluare de 1 an si multe service-uri goale.
PS:Inca raman uimit cum reuseste o firma privata sa isi sape singura groapa,sa nu ai ani de zile receptoare in casierii,sa bagi bani intr-un post TV fara rost,sa platesti pentru TP-uri pe sat si sa lasi Service-uri goale ani de zile,sa scoti programe doar ca sa te lupti cu felix motanul,etc.
Last edited by zmeura; 08-12-11 at 09:40.
:
Pune lnb-uri cu cap subtire. E pacat sa nu receptionezi si 16 est.
Antenele au datorii la rcs si prin aceasta manevra incearca sa isi recupereze macar o parte din bani.
Daca nu va convine digi luati-va dolce. Digi are avantajul de a avea cateva canale care nu se regasesc la concurenta: digifilm, digisport si cireasa de pe tort (singurul canal HD) number one.
Last edited by zappa; 08-12-11 at 11:13.
Lasa ca vad de pe Focus.LNB-uri am doar ca suportul antenei pentru LNB-ul central are plasticul gros,trebuie modefecat.
Altfel eu plang ca scade nr de programe si nu vin cu nimic nou si bun.Femeia de serviciu ce mai face treaba la ei,cateodata.
PS:Au sucombat si Cinestarurile,nu din vina lor,dar minus cu minus cica se aduna.Nici alea nu erau cine stie ce,dar era ceva acolo.
:
Sa vedeti cand o sa vina cu HD, deja miroase a HD...
Cu ce receptor ai reusit sa mirosi hasdeu?
Ne da hasdeu pe boxurile astea vechi?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Cum ar fi sa scoata si antea 1 ... cum s-a intamplat o data la focus de au lasat abonament moka 15 zile
Eu zic sa va lase program 2 ore,pe TVR1.Ba nu,sa il scoata si pe ala.![]()
:
Cum ar fi sa nu mai avem nici un canal de televiziune si sa revenim la receptia canalelor de la vecini cum era pana in 89 ?
Cui nu ii plac anumite programe le poate sterge din lista,cine vrea un program si nu e in oferta DTH-ului nu il poate adauga din butonul albastru al conservei.Eu am incercat sa adaug ProTvHD dar nu mi-a iesit.![]()
:
Un cadou pentru Antena 2 de la CNA: MUST CARRY . Nasol pentru RCS-RDS. Sa vezi acum tipete pe aia cu RTV !!!
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.