pentru a-si imbogati grila toate DTH-urile au bagat la gramada programe cu un continut mediocru - ce mai conteaza calitatea cand important e numaru - din pacate cam asta e si publicu tinta
Audiente de Toamna
pentru a-si imbogati grila toate DTH-urile au bagat la gramada programe cu un continut mediocru - ce mai conteaza calitatea cand important e numaru - din pacate cam asta e si publicu tinta
Audiente de Toamna
E simplu sa acuzi. Parerea mea, nu aplicat la A2, in general vorbind, este ca ne dau ce vrem. Deci noi suntem de vina, consumatorii!
Sunt convins ca din cei ce au acces la ambele, HBO si OTV, considerabil mai mult timp se uita pe OTV. Nu condamn pe nimeni, indiferent de gustul fiecaruia, dar sa intelegem ca in economia de piata se livreaza ce se cere. Si toti o fac la fel.
De exemplu, ziar de sport, gsp.ro, link si articol:
Ce are de-a face cu sportul?Ca să nu moară de foame, la nouă ani fac sex pe 1 $
Mi-as dori sa pot sa-l scuip in fata in public pe cel responsabil de introducerea aberatiei in ziar de sport!
Totusi , atata timp cat se da click-uri pe asemenea articole, ele nu o sa dispara, pentru ca se vede numarul de accesari si daca e cerere atunci hai sa le mai dam si altele la fel!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Staaai ca am uitat,ma uitam la Familia Bundy si cateodata la Saturday Night Live vinerea seara.
:
ProTv & company nu au fortat pe nimeni sa le redistribuie programele fata de Felix care au conditionat retrasmisia Antenelor.
Iar Sport.ro este peste GSP
Startrek mai cauta,ai sa vezi ca de fapt trustul Pro a inventat redistribuirea la pachet.
In rest ca e mai complicata e foarte posibil,doar ca felix s-a folosit de lege in cazul GSP si RCS pur si simplu face ceva pe lege.De aici nu poti trage decat concluzia ca isi permit sa incalce legea.Chiar si amendati asa de ochii lumii ei tot nu au introdus canalul si nici nu o vor face.Scuza ca e post concurent tot nu tine,legea ar trebui sa fie lege.Dupa cum spuneam si Sport.ro e post concurent dar in cazul acestuia nu au facut nimic,deci ...
Eu chiar mi-as dori sa scoata ProTv International,e un post care nu are nici un sens sa ocupe loc degeaba.Pe langa asta daca ar mai elimina 10TV,Hora,NeptunTv,RTV Severin,TVRM si VTV si service-urile ar fi un TP eliberat,plus ce s-a mai eliberat prin desfintarea Cinestar.Apoi sa urce 3 programe HD pe acel TP plus ce se mai gaseste pe 1W si pun de un pachet nou cu venituri noi fara sa mai inchirieze nimic.E un calcul simplu.
: