Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 50

Thread: Antena 2 lipsa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Antena 2 lipsa

Antena 2 nu mai figureaza in grila de programe Digi,au introdus Rtv.S-ar putea reintroduce daca abonatii ar opta pentru el,numai vorbim de cinestaruri.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Urmeaza reportaje negative pe Antena 3.
    Un post neimportant,doar ca am auzit ca au bagat Doctor House,ceea ce putea fi o chestie buna.Dar cam atat.
    Astia pregatesc ceva,sigur.Pe langa razboiul cu felix.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Deci propun sa se scoata asa : OTV, DDTV, TVR INFO, TVR 3, Taraf, Trinitas, TVRM, Hora TV, Euforia, si mai sunt cateva....O sa sun sa le propun sa mai scoata ca si asa nu se uita nimeni la ele..sau poate se mai uita, mai ales la OTV

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La Hora TV ştiu că se uită nişte pensionari cumsecade. Din ce spuneau respectivii, acolo e doar muzică populară. Fără manele

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Atata timp cat Antena 2 nu este canal "must carry" poate sa urle cat or vrea - nu au ce sa le faca!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Interesant cum de nu se ating de trustul Pro,transmit fara probleme Sport.ro care nu e cu nimic mai bun decat GSP,transmit (fara rost) ProTv International dar ... o fi de la faptul ca Sarbu nu are treaba cu unii-altii?

Totusi,digi in data de 10 nu scapa de 10TV ?Asa,ca sa sarbatoreasca 1 an de la infiintare,astept un "service 1-10",ca pretentii la un alt program (normal) nu am.
    :

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Problema e intotdeauna mai complicata decat pare la prima vedere. Chiar daca excludem factorul politic. O informatie obiectiva nu putem obtine decat din interior, deci care e situatia reala nu prea cunoastem. De ce au fost scoase cinestarurile? Poate au crescut pretul, si jiji nu a fost de acord, tinand cont ca ei au avut mereu tarif mic si continutul cinestarurilor a scazut continuu, calitativ vorbesc. Asa si cu A2, banditii astia au clauze, pun pumnul in gura, modifica preturile dupa bunul plac! Mai multe nu spun, dar stiu despre ce vorbesc.
    Nu am vreo inclinatie anume, optiunea mea e sa existe cat mai multe canale, indiferent daca ma intereseaza sau nu o mare parte din ele.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

pentru a-si imbogati grila toate DTH-urile au bagat la gramada programe cu un continut mediocru - ce mai conteaza calitatea cand important e numaru - din pacate cam asta e si publicu tinta
    Audiente de Toamna

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

E simplu sa acuzi. Parerea mea, nu aplicat la A2, in general vorbind, este ca ne dau ce vrem. Deci noi suntem de vina, consumatorii!
    Sunt convins ca din cei ce au acces la ambele, HBO si OTV, considerabil mai mult timp se uita pe OTV. Nu condamn pe nimeni, indiferent de gustul fiecaruia, dar sa intelegem ca in economia de piata se livreaza ce se cere. Si toti o fac la fel.
    De exemplu, ziar de sport, gsp.ro, link si articol:
    Ca să nu moară de foame, la nouă ani fac sex pe 1 $
    Ce are de-a face cu sportul?
    Mi-as dori sa pot sa-l scuip in fata in public pe cel responsabil de introducerea aberatiei in ziar de sport!
    Totusi , atata timp cat se da click-uri pe asemenea articole, ele nu o sa dispara, pentru ca se vede numarul de accesari si daca e cerere atunci hai sa le mai dam si altele la fel!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Staaai ca am uitat,ma uitam la Familia Bundy si cateodata la Saturday Night Live vinerea seara.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

ProTv & company nu au fortat pe nimeni sa le redistribuie programele fata de Felix care au conditionat retrasmisia Antenelor.
    Iar Sport.ro este peste GSP

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Startrek mai cauta,ai sa vezi ca de fapt trustul Pro a inventat redistribuirea la pachet.
    In rest ca e mai complicata e foarte posibil,doar ca felix s-a folosit de lege in cazul GSP si RCS pur si simplu face ceva pe lege.De aici nu poti trage decat concluzia ca isi permit sa incalce legea.Chiar si amendati asa de ochii lumii ei tot nu au introdus canalul si nici nu o vor face.Scuza ca e post concurent tot nu tine,legea ar trebui sa fie lege.Dupa cum spuneam si Sport.ro e post concurent dar in cazul acestuia nu au facut nimic,deci ...
    Eu chiar mi-as dori sa scoata ProTv International,e un post care nu are nici un sens sa ocupe loc degeaba.Pe langa asta daca ar mai elimina 10TV,Hora,NeptunTv,RTV Severin,TVRM si VTV si service-urile ar fi un TP eliberat,plus ce s-a mai eliberat prin desfintarea Cinestar.Apoi sa urce 3 programe HD pe acel TP plus ce se mai gaseste pe 1W si pun de un pachet nou cu venituri noi fara sa mai inchirieze nimic.E un calcul simplu.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

da Antena 2 nu a putut sa o treaca Felix la must carry?
    ps.Topul staţiilor TV in vederea aplicării principiului “must carry” gasim MYNELE TV OTV DDTV TARAF TV programe moralizatoare culturale pline de invataminte - o adevarata excitare intelectuala...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mda

Se discuta mult ca se simte ceva portocaliu la mijloc, parerea mea si a multora cu care am vb, daca ar fi dupa BASE ar scoate antena 3! Acuma am doua realitati! La antena 2 nu ma uitam decat la morar cand avea invitat pe vre-un folkist! ATAT!
    Dar totusi de ce nu se scot o gramada de aberatii gen OTV, TARAF, DDTV, 10, B1 TV, DUNA TV, ATV, TVR INFO (care e pe banii mei si al ROMANILOR portocaliu ca platesc taxa) si alte programe de umplutura

PS. pentru mine programe de umplutura sunt si ant 1, prima, national TV, b1, 10, kanal D, etno TV,
    singurul post la care ma uit zilnic e ant 3, ......dar si ei au luat-o pe aratura , in rest programe de dincolo BABY! Chiar si Hustler!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Aveau "Service ..." la dispozitie.
    Nu trebuie sa fim aberanti,nu mai treceti la "sa fie scoase" programe din must carry cum sunt OTV,TVR Info,Taraf,etc.Legea e lege si asta e.Nu va plac programele le puteti sterge din lista.
    Daca ne uitam totusi la 10TV nu inteleg de ce il mai tin.Inafara unei eventuale introduceri a DigiNews chiar nu inteleg cum RCS isi pune singura piedici cateodata.
    :

Page 1 of 3 123 LastLast