Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 13 of 13

Thread: Cum pot vedea digi pe AzBox HD Premium Plus ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Cum pot vedea digi pe AzBox HD Premium Plus ?

De curand am intrat in posesia unui AzBox HD Premium Plus .Eu nu am amtena satelit,numai cablu de la digi si nu reusesc sa prind nici un program prin tunerul dvb-t.L-am conectat la retea la fel ca pe reciverul de la digi dar nu prinde nici un post.La semnal imi arata 98.Am introdus si cardul de la digi si....nimic.Nu am idee ce trebuie sa fac.Eu sunt nou pe forumul acesta si termenii de aici deja ma depasesc mult,daca se gaseste cineva care sa vrea sa imi dea o mana de ajutor as fi foarte recunoscator!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Ai nevoie de receptor cu tuner dvb-c; dvb-t il poti folosi numai pentru receptia terestra.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Duster
    Guest

Salut, nu de rau dar te-ai inregistrat numai ieri in data de 4. Si deja pui intrebari aiurea! Eu cand am fost si eu nou in domeniu toata lumea m-a pus sa citesc... Asa ca te rugam frumos pune degetul pe mouse si incepe sa citesti despre digi despre receptoare ! Pe acest forum sunt destule informatii sa nu deschizi un thread aiurea... Bafta.

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

nu iti trebuie alt receptor ci doar un tuner DVB-C, e undeva la 250 ron, inlocuiesti unul din cele 2 prezente deja DVB-S sau T.
    dai restart si ....scan (frecvente si documentatii).

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by val View Post
    Ai nevoie de receptor cu tuner dvb-c; dvb-t il poti folosi numai pentru receptia terestra.
    multumesc pt raspuns.Am fost derutat de specificatiile de pe cutie unde spune ca are cele 3 tunere.
    uite aici o poza

http://imageshack.us/f/821/dsc0800g.jpg/

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

Quote Originally Posted by Bust3D View Post
    Salut, nu de rau dar te-ai inregistrat numai ieri in data de 4. Si deja pui intrebari aiurea! Eu cand am fost si eu nou in domeniu toata lumea m-a pus sa citesc... Asa ca te rugam frumos pune degetul pe mouse si incepe sa citesti despre digi despre receptoare ! Pe acest forum sunt destule informatii sa nu deschizi un thread aiurea... Bafta.
    Dupa cum cred ca ai observat am postat la sectiunea COLTUL PUFANULUI,de aceea poate pun intrebari aiurea,pt ca nu am habar despre receptoare.De citit crede-ma ca am citit toata ziua pana mi-am facut creierii praf si nu am facut decat sa intru mai rau in ceata.Poate nu am gasit eu sectiunea potrivita unde sa gasesc raspunsurile care ma interesau de aceea tin sa le multumesc userilor val si qwess pt ca m-au luminat un pic.
    Daca am deranjat atunci imi cer scuze si promit sa ma documentez mai mult inainte de a deschide un alt thread.

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:56 ----------

Quote Originally Posted by qwess View Post
    nu iti trebuie alt receptor ci doar un tuner DVB-C, e undeva la 250 ron, inlocuiesti unul din cele 2 prezente deja DVB-S sau T.
    dai restart si ....scan (frecvente si documentatii).
    si ai idee de unde pot cumpara asa ceva?sau cum imi pot da seama ce tip este al meu?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by val View Post
    pe tunerul meu scrie PAVO_DVB-C2_REV3.00
    Imi poti spune te rog daca este un tuner pt receptie cablu sau receptie terestra?

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Nu, pentru ca nu detin acest model de receptor; raspunsuri sigur vei primi de la colegii de forum care cunosc problema direct.

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Thumbs up

@serbandan1
    pune o poza cu turnerul dvb-c; odata introdus acel modul in azbox iti este recunoscut sub ce denumire ? (turner B.DVB-C)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)
    Last edited by delta2k2; 07-12-11 at 00:33. Reason: Regula 12 : Quote inutil