-
Standard RSP member
Ajutor va rog!
Salut la toata lumea, incepand cu staff-ul si terminand cu domnul ciutura(mare om
).
Inainte sa incep vreau sa va spun ca nu am venit sa cersesc acces la c*rd*hari*g.
Dupa cum vedeti am venit la cersit de sfaturi dar inainte de toate am sa ma explic de la inceput ca sa stiti de unde vin si unde ma duc.
Asa...
Ieri am primit 2 dispozitive achizitionate tocmai de la Hong-Kong.\
Este vorba despre SATLINK WS-6906 si OPENBOX S10 HD. Sunt sigur ca stiti cu ce se mananca, asa, ca sa nu mai explic.
Probabil va intrebati dece am venit aici ca sa dau cu postul, ba fratilor, cum zicea nu stiu care, amintindu-si de vremurile frumoase pe cand cardsharingul mergea, si eu tot asa imi amintesc de vremurile cand nu era nevoie de toate prostiile astea de cccam, newcamd, mgcamd s.a.m.d.
Sunt in Israel de aproximativ 2 ani si mi-a venit dor de acasa si nu numai, acum... cand am cumparat receptorul, am urmat instructiunile, de altfel insuficient ca amanunt. Multumita tutorialelor si informatiilor(foarte utile) gasite pe acest forum am reusit sa imi dau seama cu ce se mananca cccam si newcamd(care vin implementate in os).
Acum ce vreau sa aflu este:
-Cum ma conectez la OPENBOX? (am inteles ca prin ftp se poate, am configurat reteaua cu un ip static si un gateway al routeru-lui dar nu ma pot conecta de pe pc-ul meu, care este in reteaua locala. Vad ca are un cablu usb-to-com pe care l-am conectat la pc dar imi trebuie un soft ceva pentru a putea citi continutul reciveru-lui)
-Cum actualizez lista de sateliti?(am downloadat listele de frecvente(*.ini) de pe kingofsat unde pot gasi canalele romanesti dar nu stiu unde sa le pun exact, poate trebuie convertite in stiu eu ce fel de fisiere)
-Cum pot achizitiona o cartela pentru canale romanesti(ce imi recomandati), de preferinta prepay daca este posibil!
-Unde gasesc resurse pentru openbox s10?(ex: update os, tools, editors etc.)
Va multumesc anticipat tuturor celor care veti binevoi a-mi oferi informatiile relevante de care am nevoie!
Va doresc o seara minunata tuturor si sarbatori fericite, cat se poate
Tags for this Thread