Results 1 to 2 of 2

Thread: restrictie pe dns

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Default restrictie pe dns

Restrictia se foloseste pentru a fi siguri ca userul nu se conecteaza din alta parte, ci foloseste acelasi ip ca si serverul.

Code:
    C: blabla.dyndns.tv 2111 friend passw no { 0:0:1 }
    F: user pass 1 0 0 { 0:0:2 } { } { } blabla.dyndns.tv
    Metoda e buna, dar mai exista un aspect neplacut care poate interveni din cand in cand, daca userului respectiv i-a expirat dns-ul, cccam nu mai poate verifica provenienta userului si "innebuneste", adica se conecteaza la servere, dar clientii nu se mai pot connecta, sau ii da afara imediat.
    Asa ca verificati liniile off sa fie ok ca dns. Atunci cand vedeti ca userii nu-s normali si nu se comporta normal, verificati dns-ul la liniile moarte.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Normal asa ar trebui invatat de la bun inceput. Nu numai acuma . La mine tot timpul asa a fost, au fost cativa chiar de pe forumul asta la cei care nu a convenit si m-au parasit! Ca nu mai fac schimb ca tot timpul e off si ma rog... Eu am stiut , si nu mi-a parut rau dupa ei.
    Deci numai bine. Inca ceva , recomand acest metoda, pt. ca stim foarte bine cccam a devenit cel mai nasol emu pt share (din punct de security) Se poate sparge foarte usor, si chiar sunt si intre noi cei care se ocupa cu asa ceva. Da daca le configurati in modul asta , nu are ce sa faca cu liniile furate din box, fiind ca sunt inperechiate. Si eu de la toti asa cer totdeauna linie cum este exemplul de mai sus. O parte din security se poate rezolva in felul asta, da din pacte partea cealata inca nu s-a remediat, ca sa nu pote sa citeasca din ccccam datele localului si seria.
    Parerea mea... , daca clientul nu face update la dns este problema lui, toti cre suntem aici stim ca trebuie facut update, si ca exista si plugin in Enigme2. Lucrul asta cu update dns ori cum trebuie facut, daca nu face clientul nostru , el o sa-si pierde clientii lui. (deci nu e problema) Sa folosim no-ip.org si acolo nu este problema daca facem update in fiecare jumate de ora.