Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Nu-mi merge Digi TV

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Nu-mi merge Digi TV

salut am o problema. am avut mesajul " Canalul nu functioneaza" pe televizor ... am un decodor hyundai ... am venit pe forum si am vazut ca atunci cand ai problema asta trebuie sa urmezi acesti pasi:
    Pentru decodoarele Hyundai:
    1. se apasa butomul Menu de pe telecomanda decodorului
    2. se selecteaza instalare si se apasa OK
    3. se selecteaza revenire la setarile fabricantului si se apasa OK
    4. la intrebarea Doriti sa resetati toate datele? se apasa OK
    5. se selecteaza limba dorita pentru afisarea meniului si se apasa OK
    6. la intrebarea Doriti sa salvati setarile de mai sus? se apasa OK
    7. decodorul va incepe scanarea posturilor, la finalul scanarii vor fi afisate data ultimei scanari, numarul posturilor TV si Radio scanate.
    8. Se apasa de 3 ori butonul Exit pentru a iesi din acest meniu.

am facut totul dupa cum e scris acolo dar acum cand dau sa scanez nu mai prind protv sau alte posturi romanesti ... kanal d ... acasa etc etc ... in schimb prind discovery hbo adria ... si o gramada de programe la care nu ma uit niciodata.
    am scanat pe intelsat... deci ar trebui sa mearga ... trebuie facut ceva dupa ce fac resetare la decodor ? pt a prinde posturile oferite de digitv ?

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ia aparatu si dute la cineva care are tot Digi si da din nou o re-scanare si vezi daca le gaseste...posibil sa fie ori LNB-ul ars sau receptoru tau sa fie stricat si scaneza decat pe o polaritate ...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

nu e lnb-ul ars pt ca am doua decodoare in casa ... intotdeauna au mers 2 ... acum unul din ele nu merge ... este model vechi hyundai ... astalalt care il am de recent este un model nou ... alea negre mici ... nu mi-a dat niciodata probleme. dar ala vechi nu mai merge acum ... pt motivele din ce am scris mai sus.

dupa resetarea decodorului la setari de fabrica ce trebuie sa-i fac ca sa scaneze programele de la digi ?

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai faci ce ai scris in primu post...LNB-ul este twin (cu doua iesiri ) sau este doar cu o iesire!? Cum ai legate receptoarele!? Daca ai LNB doar cu o iesire si receptoarele sant legate in serie lasa doar receptoru care nu merge si dai din nou scanare...Daca nici asa nu gaseste trebuie dus la reparat

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

lnb-ul este cu o singura iesire dar pana acum a mers fara probleme .... din lnb am un cablu care la un punct e conectat la o tripla ... pt antene satelit ... si din ala il impart in 2... un cablu intr-o camera la un decodor si un cablu in alta camera la alt decodor ... anyway pana acum a mers fara probleme acum dintr-o data s-a prostit ... m-am uitat pe decodor am semnal destul ... am vreo 70% ... cam atat aveam de obicei ... dar faza este ca nu imi mai arata posturile de la digi pt un motiv care nu prea il inteleg ... chestia asta s-a intamplat imediat dupa ce am dat reset la setari de fabrica ...

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

poate trebuie sa setezi TP urile dinou, intra pe lyngsat si verifica daca esti pe fregventele corecte
    pt detalii vezi aici
    Last edited by franta; 14-11-11 at 20:50. Reason: linku

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

pai ce TP tre sa introduc mai exact ? pt digi ...
    Last edited by mevip; 14-11-11 at 20:47.

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cele actuale. Intra pe lyngsat si confrunti cele pe care le ai in device si cele care sunt pe site. Mai mult ca sigur ca acel factory reset ti-a pus TPurile de pe vremea lui Pazvanti.
    muta sobolanu` de aici

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

pai tre sa introduc un singur tp ? care este universal pt toate posturile digi ? sau sunt mai multe de introdus ?

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

16 in total. Acum depinde daca asta e cauza si cate difera.
    muta sobolanu` de aici

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

poti cumva sa ma ghidezi pas cu pas cum sa pun toate tp-urile necesare ? ... am gasit unde sunt tp-urile dar nu le pot edita ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Opreste de tot receptorul care zici ca nu are probleme si apoi scaneaza din nou pe cel cu probleme asa cum ai scris la primul post.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

nu intelegi ... sunt 2 abonamente diferite ... intelegi ? deci nu vad ce legatura ar avea ? ... ok sunt pe aceiasi antena cu 1 singur LNB .. dar nu cred ca ar putea afecta in vreun fel ... 2 luni de zile le-am folosit pe amandoua asa fara probleme ...

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Ba da!!!!!!!!!!!!!!
    Sunt pe acelasi cablu coaxial si acelasi lnb. Deci exista o legatura foarte importanta. Fa bine si scoate din priza pe cel care merge, baga cablul direct in cel cu probleme si scaneaza.
    Si nu te supara, dar citeste despre H/V si banda jos/sus
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

daca un reciver din cele merge pe un canal cu polarizare V verticala cand dai sa scanezi nu o sa iti mearga nici o fregventa cu polarizare H orizontala.
    totusi cred ca problema lui e alata. ai bagat fregventele corecte? , ce nivel de semnal ai, verifica cablurile si mufele...
    deci ca sa eviti ori ce posibilitate de a fi influentat de celalt reciver opreste-l si instaleaza acest reciver cu probleme pe cablu aluia. ca sa fii sogur ca o sa ai semnal si nu sant de vina cablurile.
    sigur pe aici este problema ta....

Page 1 of 2 12 LastLast