Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Inselat de Romtelecom la fiecare factura !!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down

Dupa ce situatia s-a rezolvat (cel putin asa credeam) ma suna ieri seara cineva de la romtelecom si imi spune ca am o restanta de 50 lei de luna trecuta ! In my account scrie ca am XX lei scadenti tocmai pe 17 iar nenea ala ma batea la cap cu restanta !
    M-au adus la disperare astia, mi-au mancat nervii. Dupa ce le-am reposat ce habar n-au unii de altii, copania aia e rupta in departamante care nu comunica, unii imi spun ca este eroare sa platesc redus, altii ca imi suspenda abonamentul daca nu achit integral si in final, cu un ton ridicat i-am zis sa nu mai ma sune cu prostii destea, intai sa puna mana sa verifice apoi sa sune cu amenintari de suspendare. Daca s-ar fi uitat pe facturile anterioare ar fi vazut anomalia. M-am saturat de astia, nu o sa mai fiu niciodata client romtelecom, sunt jalnici !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu mai am trei luni la ei. Ce furnizor nou imi recomandati?

Standard RSP member ibaginean's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sal

Fratilor nu va mai abonati la romtelecom care aveti ceva mai bun . Sunt praf in relatia cu clienti lor , nu stiu sa-i pastrze, vorbesc ca si dictatorii , ori ce problema ai ei nu sunt de vina numa com vor ei, cu mine au noroc ca nu am alta sursa de net ca renuntam la ei de mult

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

UPDATE: Vineri am fost sunat de o domana de la romtelecom cu privire la situatia facturilor mele. Mi-a zis ca totul s-a rezolvat, si contul s-a balansat ( asta dupa 3 luni si zeci de telefoane la relatii cu clinetii) si daca doresc ca "Romtelecom sa comunice celor de la ANPC ca problema s-a rezolvat pe cale amiabila" Desigur ca am refuzat si i-am zis doamnei ca din punctul meu de vedere situatia nu s-a rezolvat amiabial ci fortat cu multi nervi si telefoane. Am precizat "doresc sa imi fie comunicata situatia anchetei de catre ANPC"
    Acum astept concluzia celor de la ANPC, in primul rand de ce a fost nevoie sa dau zeci de telefoane, ore de convorbiri, luni de asteptare si facturi incarcate !

Ma intreb, oare daca nu faceam la ANPC ei, din propria initiativa, cand mi-ar fi rezolvat problema ? Sau a fost nevoie de OPC sa ii impinga de la spate ? Apropo, doamna care a sunat s-a recomandat ceva superior care mi-a preluat cazul personal, nu un simplu consultant ( asta cand am cerut sa vb cu cineva mai capabil )

Va sfatuiesc cu cea mai mare sinceritate NU VA ABONATI LA ROMTELECOM !!! Numai daca nu aveti si alte optiuni ! Romtelecom nu raspunde in fata clientilor, nu acorda suport, sunt extrem de neseriosi, nu stiu unii de alti, cei de la relatii cu clientii sunt nesimtiti, vorbesc impertinent, sunt slab pregatiti, nu cunosc ofertele, promotiile companiei ! De exeplu daca depui o cere/ reclamatie la un consultant sunt mari sanse cand verifici telefonic sa iti spuna ca nu exista ! DECI NU VA ABONATI LA ROMTELECOM !!!

@suporter - Da situatia ta si a mea se repeta la multi altii daca va uitati pe pagina lor de facebook la seciunea forum, o sa vedeti cati se plang de incapabilii din romtelecom !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

adythekill , felicitari pentru "lupta" pe care o duci

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Romtelecom foarte repede faci aboanment la ei si extrem de greu reziliezi contractul! Aviz amatorilor de senzatii tari!!!!

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Da ,am auzit astazi din surse sigure ca fac asa, la terminarea contractului de 2 ani ,cumetrele de la Magazin sau cele ce te contacteaza telefonic,primesc din partea RTC un comision f .gras in euroi,ptr fiecare ,,nou-vechi prostit,,
    Adica daca tu care ai avut un abonament pe 2 ani ,accepti prelungirea lui sau te prosteste ,le intra un comision f substatial in euroi.
    De acceia sant asa disperate,te ia cu japca .
    De ,,banu ,ochiu dracului,,ptr bani si-ar da,, la posta ,,si pe masa de ia dat tzatza

Standard RSP member ibaginean's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default NU VA ABONATI LA rOMTELECOM

Foarte bine zis si te sustin adythekill
    Sunt niste hoti , de personal nu am ce sa zic decat ca sunt incapabili
    toate cele bune

Standard RSP member Black_Angel's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

hehee- apoi si Eu - adica Cumnata mea a c-am muscat-o cu ei

a luat si ea ptr mine un Abo baza acuma 3 ani - parca - 3 ?-!

anul trecut am trimis Boxa si cartela inapoi in tara - totul fain si frumos

cica 6 luni gratis - da de und e- si alea 6 luni iau tras banii - are si tel si Net la RTC-
    acuma sa lichideze TV_ul- o tine deja de numa -
    Sa trimita la Bucuresti ca aia decid- daor parca nu la Arad a facut contractul
    o tine ba sa trimita in 22 sa ajunga pe 24- scrisoarea- la Baza - etc.-
    Jale si amar- daca asi fi stiut ce ne asetapta - pina hou nu asi fi facut un Abo la Dolce

Ei cred ca asa imbucura lumea ?? de fapt- banu sa le iasa

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu firma asta am avut si eu experiente neplacute,tepari inca de la infiintare,dar de mai bine de 5 ani nu mai am tangenta cu ei si nu voi mai avea niciodata.Salut

Page 2 of 2 FirstFirst 12