-
Cu scuzele de rigoare am sa expun eu cam ce fel stau problemele la @valentinx8, trecand peste polemicile prezentate ... Ca orice incepator el a facut "schimb la intamplare" si nu a refuzat nici o oferta. Printre partenerii lui din CCCam.cfg se afla si persoane care vad schimbul dintr-un alt unghi, si ii fac trafic cu mult peste cat ar fi normal. In plus...datorita faptului ca el face primii pasi in setari si nu prea le stie deloc a fost nevoit sa lase "binevoitorii" sa-l ajute prin metodele cunoscute, iar acestia chiar l-au "ajutat" sa seteze atat receptorul cat si routerul exact asa cum trebuie, acum cu toate ca s-au mai modificat parole, porturi ... nu toti clientii neortodocsi au fost eliminati si este posibil ca cererile acestora in serverul lui sa depaseasca puterea de procesare a DM 500. Si tot ca o posibilitate ramane si varianta ca liniile lui sa lucreze din mai multe locatii. In consecinta el este si va fi depasit de situatie pentru ca nu stie abc-ul acestui hobby, apoi clientii lui au gasit exact ce cautau la el si traficul facut de acestia ii poate bloca buna functionare a receptorului si cum exemplele negative pot continua...este foarte putin probabil ca rezolvarea sa vina asa usor chiar si din partea celor experimentati. O imagine pusa pe serial, renuntarea la liniile actuale, schimbarea hostului si a parolelor, un firm nou pus pe router si setarile de la 0 pe acesta cu alte parole cred ca este singura rezolvare...insa e cam greu realizabil in situatia de fata.