01.01.1970 00:00
Pune linuxul ca data daca nu ia din net sau din satelit data si ora curente.
Am facut un nou flash la boxa (Xtrend ET9000) si am observat ca am unele fisiere cu data de mai sus - ciudat, nu primesc fisierele automat data la care au fost prelucrate in acest caz, data la care a fost efectuat flash-ul?
Paralel, am un card FocusTiVi local, la mine-mi arata ca programele sunt decodate de acesta, in CS Studio 'mi este afisat semaforul rosu la "Last used share". Care ar putea fi problema, am uitat sa dau atributele adecvate unui fisier? Cunoaste cineva aceasta problema si eventual rezolvarea?
Later edit: am uitat sa scriu ce folosesc:
- OpenPli ultima versiune
- CCCam 2.2.1
01.01.1970 00:00
Pune linuxul ca data daca nu ia din net sau din satelit data si ora curente.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
O idee foarte buna - problema este ca nu am gasit nimic unde sa pot face aceasta setare.
Pentru editarea fisierelor folosesc DCC 2.96 - ma poti ajuta cu o idee unde pot face setarile respective? In setarile boxei, dito, nimic de acest gen, sunt putin in ceata cu aceasta setare.
Nu am avut o exprimare fericita.
Linuxul pune aceasta data, tu nu ai ce face, decat sa ii dai semnal sa ia ora de pe un transponder.
Patesc acelasi lucru de ceva timp pe un Optibox 550 folosit ca server. Numai server.
Rulez cccam+oscam.
Receptorul nu isi ia data si ora de pe transponder pentru ca nu am antene disponibile
Receptorul nu isi ia data si ora din reteaua de internet !!
Pot seta manual acestea dar la o cadere de tensiune....lucrurile devin default !!
Scriam ca patesc asta de ceva timp deci inseamna ca functioneaza bine cu ceva ! Functioneaza cu variante mai vechi de oscam ce nu tin cont de data si ora. Folosesc oscam svn 4736 si cccam 2.0.11.
Asta e intrebarea catre tine @zildane. Se poate compila oscamul astfel incat sa nu tina cont de treaba asta ?
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Se poate compila oscamul sa nu mai faca asta, dar e mai simplu sa pui un NTPtime care sa ia de pe net data si ora.
La imaginile RSP, optional se poate activa NTPtime.