Perfect normal si civilizat sa spui multumesc celui care te-a ajutat, sau a incercat macar sa te ajute.
Dislikes: 0
Perfect normal si civilizat sa spui multumesc celui care te-a ajutat, sau a incercat macar sa te ajute.
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
o idee foarte buna , sa stie cineva cand primeste sfaturi de la cine primeste. dar eu zic sa fie numai in sectiunile tehnice, nu si la oftopic.
Poate e imposibil sa fie scos aici la offtopic,dar putem face o "regula" nescrisa: cine da thanks pe sectiunea asta e ....
Completam noi ceva acolo in propozitie.![]()
:
Mai vine mosu' anu' asta?!!!
Il asteptam cu drag!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
sefu xvanish!!??/ fama mo si pe mine invizibiladica imi doresc sa devin soarece maro, nu negru... daca nu se poate sa ma colorezi maro ,ma lasi negru ca imi place si asa ,nu sint pretentios
![]()
Last edited by soarece; 25-11-11 at 18:26.
a venit cu tapatalk acum vrei sa mai vina odata...
Sa nu aratati poza de mai jos copiilor din familie !!!!!![]()
Adica de mai sus...poza de mai jos
Vine, vine, tocmai isi verifica lista sa nu uite ceva
![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Jos sau sus, asta in functie de cum este setat sa apara forumul pe monitor. Se poate seta forumul ca ultimul mesaj scris sa fie primul.
Deci imaginea cu Mosul si cu Rudolf accidentati sa fie o dezinformare ?
Ma tot gandesc cine o fi autorul ? Base ? Boc ? Geaoana ?sau poate pixelul violet e de vina ?
Totusi cred ca e o manevra a PSD !![]()
Da, ai dreptate! Poate fi jos sau sus
E dezinformare! S-a aliat toata clasa politica sa ne faca , fara boc ca e cantitate neglijabila ...
Cred ca ne-a lamurit horatyu
http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post186045
PS Sper ca nu tu ai fost vanatoru'!
de acord si eu cu "thanks" dar si cu "No Thanks" care eventual poate fi trecut ca si "Offtopic" eventual, asa vedem si noi mai clar care sunt cei care bat campii cel mai adesea.....
Pentru asta sunt cel mai fericit, ca tocmai ma pregateam sa va intreb pe cand o sa aparem pe tapatalk, acum decand cu androidu' asta....