-
Member
Visitor
Nu-mi merge Digi TV
salut am o problema. am avut mesajul " Canalul nu functioneaza" pe televizor ... am un decodor hyundai ... am venit pe forum si am vazut ca atunci cand ai problema asta trebuie sa urmezi acesti pasi:
Pentru decodoarele Hyundai:
- se apasa butomul Menu de pe telecomanda decodorului
- se selecteaza instalare si se apasa OK
- se selecteaza revenire la setarile fabricantului si se apasa OK
- la intrebarea Doriti sa resetati toate datele? se apasa OK
- se selecteaza limba dorita pentru afisarea meniului si se apasa OK
- la intrebarea Doriti sa salvati setarile de mai sus? se apasa OK
- decodorul va incepe scanarea posturilor, la finalul scanarii vor fi afisate data ultimei scanari, numarul posturilor TV si Radio scanate.
- Se apasa de 3 ori butonul Exit pentru a iesi din acest meniu.
am facut totul dupa cum e scris acolo dar acum cand dau sa scanez nu mai prind protv sau alte posturi romanesti ... kanal d ... acasa etc etc ... in schimb prind discovery hbo adria ... si o gramada de programe la care nu ma uit niciodata.
am scanat pe intelsat... deci ar trebui sa mearga ... trebuie facut ceva dupa ce fac resetare la decodor ? pt a prinde posturile oferite de digitv ?
-
Ia aparatu si dute la cineva care are tot Digi si da din nou o re-scanare si vezi daca le gaseste...posibil sa fie ori LNB-ul ars sau receptoru tau sa fie stricat si scaneza decat pe o polaritate ...
-
Member
Visitor
nu e lnb-ul ars pt ca am doua decodoare in casa ... intotdeauna au mers 2 ... acum unul din ele nu merge ... este model vechi hyundai ... astalalt care il am de recent este un model nou ... alea negre mici ... nu mi-a dat niciodata probleme. dar ala vechi nu mai merge acum ... pt motivele din ce am scris mai sus.
dupa resetarea decodorului la setari de fabrica ce trebuie sa-i fac ca sa scaneze programele de la digi ?
-
Pai faci ce ai scris in primu post...LNB-ul este twin (cu doua iesiri ) sau este doar cu o iesire!? Cum ai legate receptoarele!? Daca ai LNB doar cu o iesire si receptoarele sant legate in serie lasa doar receptoru care nu merge si dai din nou scanare...Daca nici asa nu gaseste trebuie dus la reparat
-
Member
Visitor
lnb-ul este cu o singura iesire dar pana acum a mers fara probleme .... din lnb am un cablu care la un punct e conectat la o tripla ... pt antene satelit ... si din ala il impart in 2... un cablu intr-o camera la un decodor si un cablu in alta camera la alt decodor ... anyway pana acum a mers fara probleme acum dintr-o data s-a prostit ... m-am uitat pe decodor am semnal destul ... am vreo 70% ... cam atat aveam de obicei ... dar faza este ca nu imi mai arata posturile de la digi pt un motiv care nu prea il inteleg ... chestia asta s-a intamplat imediat dupa ce am dat reset la setari de fabrica ...
-
poate trebuie sa setezi TP urile dinou, intra pe lyngsat si verifica daca esti pe fregventele corecte
pt detalii vezi aici
Last edited by franta; 14-11-11 at 20:50.
Reason: linku
-
Member
Visitor
pai ce TP tre sa introduc mai exact ? pt digi ...
Last edited by mevip; 14-11-11 at 20:47.
-
Cele actuale. Intra pe lyngsat si confrunti cele pe care le ai in device si cele care sunt pe site. Mai mult ca sigur ca acel factory reset ti-a pus TPurile de pe vremea lui Pazvanti.