Results 1 to 15 of 18

Thread: Problema retea Alien

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce concluzii am tras eu,sper sa nu fie cu suparare pentru unii impatimiti ai acestui aparat : dupa dezactivarea DHCP-ului si o durata de functionare de aprox 3 h ,nu s-a mai blocat absolut deloc,alta hiba care am mai observat,la programele HD ,imaginea are frame-uri,se misca sacadat,dar asta poate e doar la mine.Spun toate nemultumirile astea pentru ca am mai avut o clona dm 500 si cu aia nu am avut atata bataie de cap la setarile retelei,reglarea antenei,suport tehnic samd,chiar daca sunt incepator in acest hobby. Salut si multumesc lui "STARGATE" pentru ajutor !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sacadarile pe programele HD sigur sunt de la linia folosita ... iti trebuiesc cateva linii bune care sa aibe carduri bune in hop1 ca sa nu ai surprize neplacute .

Bafta
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sacadari si/sau macroblocuri pot apare si din cauza problemei 1080, incearca pe 720 si poate scapi de probleme.
    DHCP nu este indicat sa se foloseasca. Cand aparatul primeste un IP la fiecare n ore/zile sau dupa fiecare restart e cam greu sa dai de el prin retea. Sa nu mentionez ca nu ai cum sa ii faci portforward/DMZ daca are ip dinamic.
    E diferenta mare intre DM si Alien, asta se reflecta si in pret, dar daca omul are rabdare, poate sa il configureze pe placul lui.
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by loplo View Post
    DHCP nu este indicat sa se foloseasca.
    Eu l-am folosit aproape 90% numai cu DHCP activat ... un router bun nu uita cui a dat IP-ul si la restart tot acolo il repartizeaza . Cat despre 1080i uitasem de problema ... ultimile imagini RSP-beta au rezolvat destul de mult problema pe 1080i , problema care se manifesta destul de rar acum .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !