Multumesc voua, ca ati pierdut timpul pentru mine!
Am mai invatat astazi foarte multe lucrurii, de la Sorin. Deci fara el nu puteam sa readuc in viata. Cel mai bun caz am pierdut garantia, pina la urma am desfcut-o, ca nu mai stiam ce sa-i fac. Pe din afara nu aparea nimic pe sim decat culore alba, si cand am reusit sa desfac , am vazut ce versiune are. Si in final este sim 3.0.
Dupa ce am aflat am tot citit pana ce am aflat cine face image-uri. Si cu alea este belea mare ca nu prea se gaseste. Pe 2 forumuri se gaseste una chiar forum al lui Nemesis da acolo trebe sa astepti o luna pana ce poti sa iei jos lucruri (sa vezi lincuri) Atunci am vazut ce a scris zappa un lynk, si de acolo am dat jos converterul. Dupa acea am ajuns pana acolo ca am reusit sa fac din nou sa fie funtionabil.
,,Daca nu a deschis ochii atunci cand l-a cumparat. Eu i-am facut poze; sa nu uit. ,,, asta nu inteleg, eu nu sunt unu care chiar nu deschide ochii, da in cazul asata asta a fost cea mai buna cale. Data trecuta am comandat din China, da mi-a atras atentia cu vama , si mi-a promis data viitoare o sa am de platit, si am mai comandat acum o luna lucruri, si iata ca nici acuma, peste 36 de zile nu au ajuns lucruriile la mine, si de acea nu am vrut sa comand iara de la ei. Asta am gasit-o chiar aici in oras, nu trebuie platit vama, nu trebuie asteptat. De sim am intrebat acolo da nu stia arabu, el decat vinde si face biznies. Nici nu a stiut ca are sim. Bine inteles eu m-am bucurat ca e nou nota si la pret ca si in China. Inainte de a flashui am tot sucit , am tot studiat , am cerut sfaturi , si mai multi au zis ca cu bl 76 nu pote fii sim mai vechi de 2.01. Si de acea am pus sim 2.01 pe box. Iar la sim ferarri apare la bootare,, sim f,, .
A mesrs bine gemini 5.1 pe el da cand am pus hdd tot se restarta, si de aia am vrut sa fac upgrade la alta echipa. Deci credeti-ma , am intrat si in bios si in image peste tot si nu aparea nicaeri ce sim are. La mine se putea citi din boxul meu , cand boota aparea pt. 2 secunde , da in asta nu aparea numai rar, foarte rar, mai putin de o secunda #BL76 si atat, de aici am crezut ca poate fii si box original. Da la pretul asta nu pote fii ziceam, si bine inteles si altii ziceau. In fine , e bine ca stiu acuma. Deci este clona de la dm800 clone clona clonului, e nasol, daca banuesc eu bine!
Ori cum multumiri lui @zappa, si in special lui @ sorin8m cine a stat la dipozitia mea. Multumesc!! multumesc!!
Sper ca nu ne mai intalnim in domeniu asta cu probleme de astea , si mi-a parut bine ca m-ati ajutat!
O saptamana usora! Si buna pentru toti!