Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: In Grecia au 15 milioane de euro ?n conturi si primesc somaj

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default In Grecia au 15 milioane de euro în conturi si primesc somaj

Unde se duc banii Europei: in Grecia persoane cu 15 milioane de euro in conturi primesc ajutoare de şomaj

http://www.zf.ro/business-internatio...-somaj-8954734
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Tipic balcanic. Grecia e tot pe aici...din intamplare.

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Persoane cu depozite bancare in valoare de pană la 15 milioane de euro au cerut ajutoare de şomaj de la agenţia de ocupare a forţei de muncă OAED din Grecia
    Asta chiar e nesimtire de neam prost, dusa la extrem.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Da, asa pare... Cel mult e doar o problema morala. Totusi, presa, cea de-a 4 putere in stat, e o cu*va la fel de mare ca si celelalte 3. Asa ca nu trebuie sa ne incredem in ea neconditionat! Oricum ne manipuleaza destul.
    La ei si oriunde in alta tara, daca nu e specificat in lege ceva anume inseamna ca are dreptul sa primeasca acest ajutor daca a ramas somer (a platit contributiile sociale) indiferent ce avere are. L-a obligat sa plateasca niste dari cat a fost angajat, acum sa vina si returul.
    Ca o analogie, as mentiona vorbele pe care le spunea un profesor bobocilor de la drept:
    Voi ati venit aici sa invatati sa faceti justitie, nu dreptate!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Sint sanse ca stirile astea sa fie la fel de adevarate ca si arsenalul nuclear al lui Saddam.

Pana la urma Europa pregateste populatia ca sa fie de acord cu scoaterea lor din comunitate, si dupa ce e scoasa Grecia din UE, populatia sa mai si zica, "bine ca am scapat de ei ! Mama lor...."

Cred ca este o stire care este aruncata sa convinga populatia, de corectitudinea masurilor care urmeaza. Dar pana la urma comunitatea europeana, nu ar trebui sa incerce sa ajute una din membre cand este la ananghie ???

U.E. hotareste, cat otel sa produci, cat grau, cat lapte, cat kko....si in momentul in care devii din punct de vedere economic EuDependent, si esti putin la anaghie, lanseaza niste chestii ciudate despre tine, dupa care i-ti da un sut in partea dorsala....

Asta da comunitate ! Ce bine ca sintem si noi in UE !!!! Am facut o mare realizare......am ajuns sclavul lor, dar inca nu e stransa cureaua de tot, stati sa vedeti ce urmeaza.....

Ne meritam soarta !

...despre presa ce sa mai zic....@lao a spus esenta ! E o femeie cu moravuri usoare, suge de unde i se da banul.... ( ma refer la supt bani ! Nu-mi dati BAN daca ma intelegeti gresit !!)

Respecte tuturor cetatenilor UE !
    Last edited by daradici; 09-11-11 at 20:30. Reason: ..retusuri, corecturi...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu am vrut UE, am trait foarte bine fara aceasta tampenie, sunt convins ca multi dintre voi nu au votat pentru aderare, votul a venit de la politicieni, au gasit inca o vaca cu tate mari, tocmai adecvata pt. a fi mulsa in propriile buzunare prin firme capusa sau fantoma.

Sunt de acord sa iesim din UE - ne putem lipsi de acest experiment pastrat artificial in viata

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Meridian View Post
    Tipic balcanic. Grecia e tot pe aici...din intamplare.
    Si ai nostri cu palate cu turnulete si Mercedesuri mancati-as! aveau ajutoare sociale
    ps. i-mi aduce aminte de balcaniada de pe timpu raposatului - aci in sud-estu Europei - concurs zonal ! care sant mai descurcareti!
    Romania asistată

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu va aprindeti, ca presa este cea care induce in eroare, cu informatiile ambigue.

Articolul scrie clar :

Persoane cu depozite bancare in valoare de pană la 15 milioane de euro au cerut ajutoare de şomaj de la agenţia de ocupare a forţei de muncă OAED din Grecia,

Voi ati inteles ca exista cel putin o persoana sau mai multe care au fiecare cite 15 milioane de euro in cont.

Conform realitatii, exista probabilitatea ca 15 milioane de persoane sa aiba cite 1 euro in cont si sa ceara somaj, perfect indreptatiti.

Desigur, Grecia are doar 10 milioane, am scris asa sa intelegeti mai clar modul gresit in care sint prezentate lucrurile...

Later edit :
    stirea spune clar : persoanele au cerut, nu inseamna ca au si primit...
    Last edited by gabrield; 10-11-11 at 10:02.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In toate tarile s-au dat bani fara sa se tina cont de ceva ... banii erau din imprumuturi masive pe care le faceau guvernele . Problema mare este ca mai mult sigur multe tari au avut cresteri economice fictive alimentate de imprumuturi masive prin care guverne iresponsabile si-au asigurat linistea si notorietatea ... un capitalism iresponsabil din care pierdem si noi cei ce de nu am beneficiat de bunastarea creata . Se vehiculeaza sume astronomice zeci si sute de mii de miliarde de euro sume care cel putin pe mine ma face sa ma gandesc la ipoteza ca marea crestere economica occidentala a fost doar o vrajeala politicianista alientata de banci iresponsabile care au imprumutat fara discernamant guvernele care se laudau cu aceste cresteri si acum cand au ajuns la fundul sacului trebuie sa platim cu toti acum .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Persoane cu depozite bancare in valoare de pană la 15 milioane de euro au cerut ajutoare de şomaj de la agenţia de ocupare a forţei de muncă OAED din Grecia,
    Daca au dreptul si legea le permite foarte bine.E dreptul lor.
    Sutele de miliarde datorie care se vehiculeaza nu au existat niciodata.Trebuie sa fim prosti sa ii platim cuiva din munca,cat timp oamenii/tarile au imprumutat bani existenti doar pe hartie,fara corespondent in economia reala.
    :