Ce rapid a fost.
Nu ai pierdut nimic,din contra.
Dislikes: 0
Mi-a sters linia dupa ce i-am scos reshare)
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
Ce rapid a fost.
Nu ai pierdut nimic,din contra.
:
Din pacte sunt si aici intre noi ,cei care fac asa ceva , si nici nu se ascund, acum o saptamana s-a intamplat ca un partener de al meu s-a laudat ca si el da toate europa, la ori cine cu 10 Euro!! Ba Frate stai asa ... Delette.. si nici nu mai am discutat ..nimic. Care este faza! Tipul nici nu are local , si se si lauda cu asa ceva. tipul e di n Arad! Mai vinde si boxuri cu linii bine inteles ca sa treac si mai repde produsul.!!![]()
Respectivul are user si aici ?
Ganditi-va doar ce acuze (fondate si nefondate) pot apare intre useri.Mai greu cu cele nefondate,sa te chinui sa descurci itele acuzelor e mai mult decat greu.
Pot fi eliminati simplu,userii mai bine sa plateasca de 10 euro abonament la Focus (sa zicem) si asa gaseste linii sigure,dar mai ales are el local sigur care ii merge indiferent de ce se intampla.Sa zicem ca un Dorel taie fibra de net,tu mergi linistit pe local pana cand se rezolva,altfel ... dai si bani,ramai si in bezna.
:
zappa;182725]Ii ceri 10 euro pe luna.
la 10 euro pe luna,tu iti dai seama !!!????ca poti face un abonament la gigi ,pachetul varza, si nu mai ai nevoie de sare...plus la plata reteaua internet etcm-ai aratami si mie unul.. care da 10 euro pe luna pentru sare ,si eu dau faliment complect adica{{{ nocoment}}}}
Last edited by soarece; 07-11-11 at 20:18.
soarece poate ne traduci si noua ce ai vrut sa zici...
faliment incomplet se poate ?![]()
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
@soarece - a fost la misto. Dar tu nu te gandesti decat la roata de cascaval.
P.S.: si sunt fraieri care dau 10 euro /luna. Desi as vrea sa cred ca s-a mai desteptat lumea.
Apa,aerul si fraierul.
Mai era vorba aceea:nu e prost cine cere ci cel care da.Acum nu poti sa stai sa le porti altora de grija,ca nici la piata nu cred ca sta cineva sa sfatuiasca pe toata lumea ce sa cumpere si ce nu si cine trage tepe pe acolo.
Noi sa fim sanatosi.
PS:In cazul de fata uite ca lumea mai si vede si stie ce se intampla in share.Bravos.
: