Corect era sa spui ca ai stirea de pe forumul celalalt.
Lansare canale HD in Ungaria !
In cateva ore platforma digitala Digi TV va lansa primul pachet de programe HD in Ungaria.Pachetul contine patru canale hd: M1,DigiSport1,Digi World si Sport 1.Cele patru canale vor emite de pe un transponder nou al satelitului Thor 6.
Pretul pachetul va fi undeva la 2 euro.
Pana la sfarsitul lunii se va lansa si pentru piata romaneasca un pachet de programe HD, pachet care va contine printre altele : DigiSport, DigiWorld si Pro TV.
Zilele acestea se discuta cu cei de la UPC varianta unui simultcrypt cu mai multe canale de pe aceasta pozitie orbitala.
Corect era sa spui ca ai stirea de pe forumul celalalt.
Eu as avea mari retineri in a mai copia de la unul care anunta lansare HD la digi acum 4 ani.Daca apar peste 3 zile tot " cateva" ore vor fi?Stirea lansarii iminente era deja pe forumurile unguresti.
Soo,daca au trecut 24 de ore sunt tot cateva?E de genul "e multi ca e sub 50"?
Restul era scris aici http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post216102 si nu era nici o "exclusivitate".
Păi nu te-ai obişnuit deja cu bombele exclusiviste ? CAM-uri nagra , falimente, HD-uri etc etc
Pana la urma sa lansat sau nu?Pana una alta poate functiona si numai cu M1 si ce mai era pe sat,nu trebuie neaparat tp nou.
roderttam , cineva a aruncat o piatră in apă, să facă oarece valuri. Valurile alea cică fac bine la forum, generează trafic, eventual se mai trezeşte lumea.
Ceva palpabil avem, adica receptoarele HD care la unguri deja sunt in oferta comerciala, ramane transponderul care poate sa fie chiar pentru inceput doar simulcrypt de la UPC fara un transponder propriu Digi...la noi asteptam oferta comerciala..dar sa se mai incalzeasca .
Da,e palpabil,dar de exemplu mai era unul care fix cand prevestea ca va castiga Steaua la fotbal se intampla exact invers si deja aveam emotii cand il vedeam ca mai cobeste.
Deci,nu vreau "bombe",vreau stire normala si lansare normala.Atat.
PS:Tot nu am inteles care e marea realizare sa postezi despre ceva incercand sa fii inaintea tuturor (cu toate ca nu esti) si sa risti de fiecare data sa nu iti iasa?La un moment dat nu mai bine postezi normal si cu mari retineri in a mai da informatii legate de data,ora,locul unor lansari cand vezi ca de atatea ori nu ti-a iesit?
Last edited by zmeura; 05-02-13 at 20:40.
Mo, astea care le scriu eu sunt " artificii" nu bombe...., sa vezi veselie dupa ce apare oferta comerciala...
PS: Fara fara comentarii !![]()
Last edited by dic_star79; 05-02-13 at 20:45.
Pai ce ai scris tu mai am incredere,mi-e frica de oracolul care ce scrie iese invers.Daca ii iese si de data asta ca de obicei,adica in loc de 1 martie sa fie lansarea la 1 iunie-iulie?Mai bine sa nu mai cobeasca.
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:44 ----------
PS: Oferta comerciala va fi 350 ron receptorul + 50 ron activarea,iar pachetul HD la 8-9 ron?Hai ca am ajuns si eu ghicitor in cafea acum.
Sa ii lasam pe unguri sa isi bata capul cu ele pentru partea mai " ascunsa "...astepam, cum am astetat 3 ani, mai asteptam 3 lunii !
Last edited by dic_star79; 05-02-13 at 20:59.
Pe frecventa : 11823 , H, 27500 patru canale HD DIGI(1920*1080): Digi Sport1 HD Hu, Sport 1 HD HU, M1 HD si Digi Animal World HD