Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Cumpar box

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Cumpar box

Cumpar box eficient, 2 bucati, obligatoriu model Ploiesti!!! Platesc bine dupa ce mi le pun pe degete!

PS Da' ar fi buna si o mitraliera...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry

Chiar acum ma uitam pe digisport fraieru' chiar a dat cu un box,nici nu vreau sa ma gindesc ca putea foarte bine avea un cutit !

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Bata-te ...

Pfuaiii, ce m-ai speriat ! Am crezut ca vrei set top box si nu stiam ce inseamna eficient in context ...
    Dup`aia am vazut ca-i vorba despre smardoiala ...
    160 pounds of star dust

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

se gaseste un model al acestui "box" pe banca tehnica a echipei de foltbal Petrolu Ploiesti

jucatorul Ploiestului( cu mintea scurta) a pus deoparte aceasta periculoasa arma, oare ce se intampla daca jucatorul stelei Galamaz murea... se facea complice la crima , acum e complice la aceasta fapta oribila.( ultima stire e ca defapt el "a ascuns" o bricheta....mintind ca nu era un box , dar poate isi da foc la valiza cu aceasta minciuna-bricheta)
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sa le fie rusine.

Asa se inampla cand firmele unora fac pe Stewarzi, in acte au 10 oameni , pe teren 100 , dupa meci le da 50 de ron de caciula si un sut in fund, apoi cand iasa asa ceva fug ca sobolanii, e normal sa nu isi riste viata pt. 50 de ron, dar deh Jandarmii nu erau buni in stadioane, e bine acum ca stau la garduri asteptand ca acel reprezentant legal sa dea un ordin de actiune fara care nu se poate intervenii, iar culmea cand cauti reprezentantul acela se face nevazut sa nu cumva sa scrie ordinul, apoi acuzam jucatorii ca se aparau cum puteau, daca ala avea o sabie cred ca facea macel, la ce privire dusa avea, clar nu era limpede la creier.