Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Receptor boom

  1. #1
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,925
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    73

    Default Receptor boom

    Se mai poate face ceva cu un receptor boom?
    Un zvon zice ca-l poti folosi daca te abonezi la dolce, ii faci update la soft pe boom si apoi inca o data pe dolce.
    Pe boom i-am facut, dar nu ma incumet sa incerc pe dolce ca poate il fac de comanda!
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  2. #2
    Standard RSP member paduraru's Avatar
    Join Date
    16 Dec 2007
    Posts
    189
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Se poate folosi pe dolce,ii faci un update pe boom si cand reporneste iti porneste cu meniul de la dolce,updateul se face cu cartela de boom in el.
    DM 500S,HSS 7160

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    177
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Dupa update pe Amos trebuie introdus card de Dolce si facut un nou update pe hellas apoi sunat in call center pentru activare . Orice abonat dolce are dreptul sa solicite gratuit un card (asta daca nu are 4 recivere active) pe care il poate imperechea fara probleme cu un reciver Boom . Este o foarte buna afacere acum cumpararea de recivere boom in orice stare (active sau suspendate neplata etc) pt ca la activarea pe dolce nu sunt probleme de imperechere , se activeaza pe loc .

  4. #4
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,925
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    73

    Default

    "Orice abonat dolce" Numai persoana fizica????
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  5. #5
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,554
    Mentioned
    53 Post(s)
    Rep Power
    102

    Default

    Quote Originally Posted by lao View Post
    Se mai poate face ceva cu un receptor boom?
    Un zvon zice ca-l poti folosi daca te abonezi la dolce, ii faci update la soft pe boom si apoi inca o data pe dolce.
    Pe boom i-am facut, dar nu ma incumet sa incerc pe dolce ca poate il fac de comanda!
    daca ai facut update-ul pe amos deja nu mai poate fi folosit pentru boom, deci fara frica fa si pe helas
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    177
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Quote Originally Posted by lao View Post
    "Orice abonat dolce" Numai persoana fizica????
    Orice abonat pe persoana fizica sau juridica

  7. #7
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,925
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    73

    Default

    Daca receptorul e kaon

    se poate folosi pe dolce? Am auzit ca nu merge sau nu se accepta kaon.
    Am un kaon si as mai lua o cartela si pentru el...
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  8. #8
    Standard RSP member paduraru's Avatar
    Join Date
    16 Dec 2007
    Posts
    189
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Din pacate kaonul nu merge,daca instalatorii care fac migrarea pe dolce gasesc receptoare kaon le schimba.
    DM 500S,HSS 7160

  9. #9
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,925
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    73

    Default

    Pai da, dar eu nu migrez....
    Insemna ca pot sa-l arunc.
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  10. #10
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    72

    Default

    Si daca un coship (de la boom - back, back, 2485) refuza sa faca update pe 4w ? Se poate schimba softul ptr. dolce?

  11. #11
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,554
    Mentioned
    53 Post(s)
    Rep Power
    102

    Default

    cred ca poti incerca cu back +2465

    daca nu porneste update-ul posibil sa nu fie foarte bine reglata antena===>calitatea semnalului( LNB_ul mai exact trebuie rotit putin)
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  12. #12
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    72

    Default

    Multumesc. O sa incerc dupa sarbatori. Semnal e arhisuficient (antena de 1,1 m).

  13. #13
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    72

    Default

    Am reusit sa fac azi update de soft cu un receptor de boom (prima data de 4w - back, 2485 si la urmatorul restart deja avea soft de dolce). Mai am unul dar asta se pare ca are alt bootloader si nu merge deloc.

  14. #14
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,460
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    87

    Default

    In sfarsit , pana la urma ai reusit cu receptorul !

  15. #15
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    72

    Default

    Si l-am "pacalit" si pe al2lea (a vrut doar pe 39 est).

    P.S.: tu fa rost de un lant si leaga bine antena.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •