Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: Receptor boom

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Merge sa faci update fara cartela, asa este. Daca la reboot nu vede semnal, dupa ce faci setarile de LNB in "Advanced" - Tone - uLNB Low, - uLNB High... trebuie sa mergi la "Setari" "Selectati-va semnalul", iar acolo zice sa bagi cartela. Cartela de POOC nu o mai vede, de aia trebuie de dulce. Pui pe transponder USER 2 si dupa ce se face lacatul verde ai semnal si isi ia lista de canale. Fara activare va merge doar canalul 100 (Dolce info), fara cartela insa nici acesta... Am constatat sindromul acesta la receptorul care avea setat LNB pe "multi-view" de pe vremea cand boombaneam cu 3 receptoare. Si inca o chestie, am facut updateul prin DiseqC, e drept, 39E e pe intrarea 1 (default)
    Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
    Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat

Standard RSP member mesterika's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...cine foloseste diseq , sa foloseasca un rec inaite de conserva. aceasta nu stie diseq

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Total TV au receptoare echolite nu coship. Dar da sunt identice (aproximativ), ce am vazut eu la sarbi in plus este ca receptorul stie sa lucreaza si cu switch, sau comutator diseqc. La boom si dolce din cate stiu eu nu au aceasta optiune.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu am un receptor Boom care are soft si funcționează pe dolce dar cind l-au facut cei de la dolce mi-au spus ca nu toate receiverele de la Boom sunt compatibile,ei cind au preluat Boom nu au bagat toate seriile de receivere in baza lor de date si de aici s-ar putea ivi probleme

Page 3 of 3 FirstFirst 123