Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

Thread: Receptor boom

  1. #16
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Apr 2010
    Posts
    58
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default Frecventa download

    Ce frecventa de download avea rec-ul setat pe Amos?

    Multumesc!


    Quote Originally Posted by zappa View Post
    Am reusit sa fac azi update de soft cu un receptor de boom (prima data de 4w - back, 2485 si la urmatorul restart deja avea soft de dolce). Mai am unul dar asta se pare ca are alt bootloader si nu merge deloc.

  2. #17
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    177
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Nu mai merge pe amos , merge doar pe 39E . Daca nu o ia direct tasteaza la pornire back 2465 apoi apesi " +" si setezi manual pe frecventa 12565 V 28000 fec 7/8 QPSK si verifica LNB Lo1 sa fie 09750 si LNB LO2 sa fie 10600 , Polarization mode = Voltage apoi apesi OK si garantat o ia.

  3. #18
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Apr 2010
    Posts
    58
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default Receptoare coship boom resoft ptr dolce

    Multumesc!

    Am avut 2 recuri. Unul l-am rezolvat pe 39E. nu mai stiu daca aceea este frecventa. Eu am luat-o urmand procedura :

    Se merge la cineva care are Dolce
    se scoate cablul din LNB in
    restart la rec (scos din priza sau de la intrerupatorul din spate)
    Cand apare mesajul " Plese wait............." se apasa back + 2465
    se memoreaza cele 2 grupuri de cifre care apar pe ecran. Aceleasi cifre se vor introduce in recul de Boom din tastele numerice. (setarile de download , frecventa, symbol rate etc se vor seta automat)
    Daca nu vreti cu aceste 2 grupuri de cifre , atunci se apasa tasta"+" si se memoreaza setarile de download din rec-ul dolce
    urmand aceeasi pasi le veti introduce in recul de boom

    De preferat sa faceti un update de soft la recul de dolce inainte de a ajunge la cifre ptr a fi siguri ca are ultima versiune de soft.

    ATENTIE!!!!!!!!!!
    RECEPTORELE DE BOOM CARE NU AFISEAZA O BARE DE INCARCARE A SOFTULUI CI DOAR CIFRE CU PROCENTUL DE INCARCARE NU SE SUPUN ACESTEI PROCEDURI.

  4. #19
    Standard RSP member Meridian's Avatar
    Join Date
    01 Sep 2010
    Location
    Andromeda
    Posts
    1,072
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    Se poate introduce manual frecvente in receptorul acesta ca la digi?

  5. #20
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,554
    Mentioned
    53 Post(s)
    Rep Power
    102

    Default

    Raspunsul e nu
    desi se poate face ceva dar e mai complicat
    ele erau cu frecventele dedicate in soft si practic nu se poate folosi ca receptor fta

    daca vrei sa il folosesti ca receptor dolce se poate daca modifici o frecventa ca sa descarci softul de pe 39 est
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #21
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Un receptor boom , made by Coship , model CDVB 5668 mai are vre-o şansă ?

  7. #22
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    ... pe dolce tv , functioneaza parfect

  8. #23
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,554
    Mentioned
    53 Post(s)
    Rep Power
    102

    Default

    daca nu ma insel cred ca merge si pentru total tv de la sarbi pe 16 est ca si ei folosesc acelasi aparat si sistem de descarcare a softului de pe satelit(update de soft ca si dolce)
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #24
    Standard RSP member
    Join Date
    06 Apr 2007
    Location
    Toplita
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    54

    Default

    La mine a mers asa:

    Receptorul conectat la TV dar FARA semnal (adica fara conectare la LNB! ) Back-Back 2465+
    Setat frecventa ca in postul de mai sus doar ca SR e 30000, nu 28000 deci:

    12565 GHz SR 30000 Sym Polarizare: Vertical FEC: 7/8
    PM Voltage
    Lo1 9750
    Lo2 10600
    OK

    Conectat antena pe 39E
    Incepe sa numere....
    A zbughit-o din prima....
    Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
    Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat

  10. #25
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    A mers fără probleme şi la mine. Procedura de update durează 4-5 minute, nu am folosit cartela.

  11. #26
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,898
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    66

    Default

    Total TV au receptoare echolite nu coship. Dar da sunt identice (aproximativ), ce am vazut eu la sarbi in plus este ca receptorul stie sa lucreaza si cu switch, sau comutator diseqc. La boom si dolce din cate stiu eu nu au aceasta optiune.

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    06 Apr 2007
    Location
    Toplita
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    54

    Default

    Merge sa faci update fara cartela, asa este. Daca la reboot nu vede semnal, dupa ce faci setarile de LNB in "Advanced" - Tone - uLNB Low, - uLNB High... trebuie sa mergi la "Setari" "Selectati-va semnalul", iar acolo zice sa bagi cartela. Cartela de POOC nu o mai vede, de aia trebuie de dulce. Pui pe transponder USER 2 si dupa ce se face lacatul verde ai semnal si isi ia lista de canale. Fara activare va merge doar canalul 100 (Dolce info), fara cartela insa nici acesta... Am constatat sindromul acesta la receptorul care avea setat LNB pe "multi-view" de pe vremea cand boombaneam cu 3 receptoare. Si inca o chestie, am facut updateul prin DiseqC, e drept, 39E e pe intrarea 1 (default)
    Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
    Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat

  13. #28
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    ...cine foloseste diseq , sa foloseasca un rec inaite de conserva. aceasta nu stie diseq

  14. #29
    Standard RSP member
    Join Date
    06 Apr 2007
    Location
    Toplita
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    54

    Default

    @mesterika: daca nu e antena pe prima intrare ca aia ii default si vine semnal chiar daca nu stie receptorul DiseqC
    Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
    Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat

  15. #30
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    ..... da asa e . daca este pe portul 1 sau A , functioneaza ....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •