Sa sti ca eu sunt multumit de el . I-L rulez pe laptop in vista si nu am avut probleme mai ales ca se mai da cu el si copilu pe net si intra pe toate siteurile...![]()
Sa sti ca eu sunt multumit de el . I-L rulez pe laptop in vista si nu am avut probleme mai ales ca se mai da cu el si copilu pe net si intra pe toate siteurile...![]()
Eu am Nod 32 si nu am avut nicio problema de cand il folosesc.Isi face update zilnic..so sunt foarte multumit de el.![]()
Make it so number one!
Sa iti zic un secret : Este cel mai prost antivirus din cate am intalnit !!! am in share pe oDC un fel de "crack" pt Nod32 si un fel de "crack" pt Genuine XP unde defapt sta binemersi ascuns si un minunat keylogger si sa vezi cum intr-o saptamana am ajuns sa primesc loguri de la aprox 120 PC -uri , loguri ce contin discutii , screenshoturi , usere , parole si date personale (carduri) de la cei ce la cam au cu pariurile pe internet
![]()
Da drept e, ca vista are si acel windows defender inclus in el .....dar asta se poate download-a si separat de la micsimoale in varianta pt. xp.
Oricum AVG-ul l-am avut si la redactia unui ziar in Brasov unde am lucrat o perioada de timp.... pe xp si tot asa, a mers bine.Avantajul lui e ca nu mananca multe resurse.....
Si daca se face un trafic ''decent'' pe internet fara site-uri ''ciudate'' nu ai nici ce-a mai mica problema.
Ciudat rau!! kapersky nu mi-a gasit NIMIC!! iar pc-ul se misca un pic mai greoi,dupa ce am pus AVG-ul mi-a si gasit buba,un virus in sistem 32,acum pc-ul merge brici,oare de ce 2 variante de kapersky 6 respectiv 7 nu lau gasit?
Ce antivirus este cel mai bun la aceasta ora?
nici unu toate sant asa de forma ca sa nu intre totusi cu gramada,dupa fiecare ai o gramada de virusi,un virus "performat"nul tin toate antivirusurile astea la un loc,asa ca pune ceva simplu fara tot felu de draci si key pe care tre sa le cauti ca nebunu pe net si ceva care mananca putine resurse ca si asa ai nevoie de ele(de resurse)dar e parerea mea![]()
Mergeti aici http://62.134.200.252/cobi/registration.php si completati campurile necesare.Veti primi pe mail o cheie valida pentru 3 luni (inainte era doar pentru 2 luni).Dupa cele trei luni completati din nou acel "formular",chiar daca folositi acelasi email si mai primiti o cheie pe 3 luni.Merge pentru Kaspersky 6.Din cate stiu nu e o pagina ilegala,din contra.Sper sa nu gresesc.