Asa este .... multumesc. Daca nu intra pe ID-ul meu de mess si cu TeamViewer in calculatorul meu sa vada ca imaginea se instaleaza bine si dreamul se vedea conectat , eu singur nu reuseam. Dupa ce a vazut ca dream-ul se conecta si-a dat seama ca problema este de la receptor la TV si mi-a spus sa verific asta...acum pare ceva banal ,dar pentru ca nu am avut fixat bine scarterul in TV cred ca am instalat de zeci de ori tot felul de imagini si mai vechi si mai noi ...ziceam ca poate merge cu alta ...daca nu stii este cam greu sa iti dai seama ,de asta zic ca el ma ajutat si practic ,nu numai scris. Eu va multumesc la toti pentru ajutor si mai ales lui vladcarama pentru ca a avut... si are rabdare cu mine si ma ajuta de fiecare data cand am nevoie ...numai eu stiu de cate ori i-am cerut ajutorul si el ma ajutat de fiecare data , niciodata nu a zis ca nu poate sa ma ajute.
![]()

Asa este .... multumesc. Daca nu intra pe ID-ul meu de mess si cu TeamViewer in calculatorul meu sa vada ca imaginea se instaleaza bine si dreamul se vedea conectat , eu singur nu reuseam. Dupa ce a vazut ca dream-ul se conecta si-a dat seama ca problema este de la receptor la TV si mi-a spus sa verific asta...acum pare ceva banal ,dar pentru ca nu am avut fixat bine scarterul in TV cred ca am instalat de zeci de ori tot felul de imagini si mai vechi si mai noi ...ziceam ca poate merge cu alta ...daca nu stii este cam greu sa iti dai seama ,de asta zic ca el ma ajutat si practic ,nu numai scris. Eu va multumesc la toti pentru ajutor si mai ales lui 
Reply With Quote