Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: Problema DM500S

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Interesant, ce are scarterul care intra in Tv cu semnalul de la antena satelit?
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

are,daca e clona

de fapt el nu avea semnal la tv nu la rec.....adica de la receptor la tv

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

ce i drept putina lume si a dat seamaimaginea mai sus atasata e destul de inselatoare insa se manifesta in doua cazuri

atunci cand receptoru,in cazu nostru dm,care nu booteaza iar tv nu recunoaste nici un semnal video

sau cand conexiunea dintre tv si receptor nu e ok

rezultatu fiind acelasi in ambele cazuri......lipsa semnal pe tv ca de era pe receptor cred ca stiti destul de bine care era mesaju
    Last edited by laleauaneagra; 21-10-11 at 01:12.
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by valentinx8 View Post
    Dupa ce am instalat de cateva ori imaginea vedeam ca se instaleaza cu succes dar tot lipsa semnal aparea pe ecran ,atunci soarece mi-a spus sa verific mufele si a fost exact scarterul care intra in TV ...nu era fixat bine...nici nu ma gandeam la el atata timp cat aparea ceva pe ecran .

PRIETENE nu aveai nevoie de soarece pentru rezolvarea problemei
    uite si eu in postul al 3-lea http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post181516 si altii ti-au spus sa verifici mai multe lucruri dar tu nu....soarecele e rezolvarea
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up

Asa este .... multumesc. Daca nu intra pe ID-ul meu de mess si cu TeamViewer in calculatorul meu sa vada ca imaginea se instaleaza bine si dreamul se vedea conectat , eu singur nu reuseam. Dupa ce a vazut ca dream-ul se conecta si-a dat seama ca problema este de la receptor la TV si mi-a spus sa verific asta...acum pare ceva banal ,dar pentru ca nu am avut fixat bine scarterul in TV cred ca am instalat de zeci de ori tot felul de imagini si mai vechi si mai noi ...ziceam ca poate merge cu alta ...daca nu stii este cam greu sa iti dai seama ,de asta zic ca el ma ajutat si practic ,nu numai scris. Eu va multumesc la toti pentru ajutor si mai ales lui vladcarama pentru ca a avut... si are rabdare cu mine si ma ajuta de fiecare data cand am nevoie ...numai eu stiu de cate ori i-am cerut ajutorul si el ma ajutat de fiecare data , niciodata nu a zis ca nu poate sa ma ajute.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Soarece, bravo ca lai rezolvat, doar ca daca citea de la inceput ce scria fiecare si raspundea la intrebari se rezolva, la poza nu am fost nici eu atent ca eram in lupta cu a mica cine sa butoneze pe laptop, ca era un tv samsung si defapt lipsa de semnal era de la receptor la tv.
    Eu te felicit si spor in continuare.

Page 2 of 2 FirstFirst 12