Problema poate fi cauzata de sursa de alimentare, cablul si conectica la antena, LNB sau antena dereglata(in cel mai rau caz poate fi tunner defect). Mergi prin eliminare, incearca cu alta sursa prima data.
Salutare !!! Am si eu o problema cu dream-ul ,azi m-am trezit ca nu mai se incarca imaginea ..apare pe ecranul televizorului "Lipsa semnal" . Sa mai intamplat si pana acum si rezolvam usor prin reinstalarea imaginii Gemini 4.70 DM500 Maxvar CCcam 2.1.4 ...dar acum cred ca am incercat de zeci de ori sa o instalez si reinstalez si nu stiu de ce tot "Lipsa semnal " apare ...desii totul merge bine si arata ca imaginea sa incarcat cu succes dupa ce scot alimentarea de la receptor, desfac cablul serial si instalez receptorul la TV ....acelasi lucru "Lipsa semnal" .. Daca stie cineva care sa fie problema pentru ca nu mai stiu ce sa ii fac . Multumesc!!!
Problema poate fi cauzata de sursa de alimentare, cablul si conectica la antena, LNB sau antena dereglata(in cel mai rau caz poate fi tunner defect). Mergi prin eliminare, incearca cu alta sursa prima data.
incearca si alt receptor daca are semnal
poate problema e la cablu , la lnb , la antena si nu la dream
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Problema este ca nu se deschide imaginea pe Dream ...nu are legatura cu antena sau LNB-ul ...pur si simplu nu merge imaginea instalata . Apare un dreptunghi in care scrie 'Lipsa semnal"
![]()
Last edited by valentinx8; 20-10-11 at 11:22.
Da totusi incerca cu un alt receiver, are semnal si e stabil semnalul, poate din cauza cablului s-au al lnb-ui sa stricat aparatul.Prima data sa aflii daca e in regula instaltia etc.
Alt receiver nu am ...nu stiu daca conteaza asta dar am observat de la un timp ca atunci cand prind firul de la antena la receiver mai curenteaza ...
Last edited by valentinx8; 20-10-11 at 11:46.
Am incercat sa instalez mai multe imagini .... Gemini 4.70 DM500 Maxvar CCcam 2.1.4 via 2.6 vali II franch By Borsalino 06.02.2010.img .....Gemini470 maxvar DM500 No Time Bomb MP1 31052010 meteor.img....Marwensat 1.0 maxvar DM500s_22092011.img...Gemini_420_DM500_17122007.img..... dar acelasi lucru "Lipsa semnal" ...poate imi dai si mie imaginea care a mers la tine ...mai incerc si cu ea pentru ca nu stiu ce sa ii mai fac ...![]()
Last edited by delta2k2; 20-10-11 at 11:42. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Rezolvăm mai tarziu. Ti-am trimis si PM
Ok , multumesc .... baga si ID-ul meu in lista ta, poate nu sunt intrat pe forum: valentinx81 este id-ul meu .
Cu ajutorul lui soarece sa rezolvat ....Multumesc!!!
![]()
DreamUp 1.3.2.1 + GP 4.50 MaxVar
Download
Imaginea este nemodificată, direct de la sursă. Presupun că ai MAC de "original"
Dupa ce am instalat de cateva ori imaginea vedeam ca se instaleaza cu succes dar tot lipsa semnal aparea pe ecran ,atunci soarece mi-a spus sa verific mufele si a fost exact scarterul care intra in TV ...nu era fixat bine...nici nu ma gandeam la el atata timp cat aparea ceva pe ecran .![]()