Nerespectarea unor reguli minimale de circulatie duce catre pierderi de suflete... se pare ca Huidu a fost cel care a provocat accidentul la Timisul de Sus prin intrarea pe contrasesens intr.o curba...
Last edited by stargate; 17-10-11 at 22:41. Reason: corectura titlu
Nerespectarea unor reguli minimale de circulatie duce catre pierderi de suflete... se pare ca Huidu a fost cel care a provocat accidentul la Timisul de Sus prin intrarea pe contrasesens intr.o curba...
La ora 13 am auzit la stiri la radio, dar nu au dat nume...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
ma inerveaza faza ca astia de la tv incearca sa il scoata victima pe huidu,
daca sa vazut ca e '' sarit '' in urma accidentului de ski nu trebuia sa mai conduca.
ziceau ca nu e relevant ca acu vitezometrului sa oprit la o viteza anume , dar nu a spus nimeni unde sa oprit, oricum limita era de 30km pe ora , sa se poarte cu el ca cu ori ce conducator auto
In RO?!!! Cred ca glumesti... Stii tu vreun post TV impartial?!
Daca a intrat pe contrasens mai conteaza ca avea 30 sau 60 la ora?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
avea sau nu cauciucuri de iarna?!!, zicea ca a derapat....
Legea intra in vigoare de la 1 Noiembrie in privinta cauciucurilor de iarna....
Nu avea, cica a derapat! In curba aia nu a mai derapat si altul, doar el ca avea jeep...avea sau nu cauciucuri de iarna?!!
Chestia e ca nu multi stiu sa conduca masini puternice,(prefer sa zic asta decat sa-i caracterizez altfel)poate o sa ajungem si noi la un nivel de respect ca cel de afara(civilizat cica se cheama) unde nu conteaza ca cel din fata e in trabant sau nu stiu ce buburuza, coloana de masini nu e doar pentru prosti la fel si linia continua, parcari, etc etc.
Nu de putine ori cei cu "conditii" incomodeaza bunul simt, se intampla peste tot doar ca aici sunt fara scrupule.
Imi era simpatic, chiar m-am intalnit cu el in Paris am facut si poze, el in vacanta cu sotia eu eram la munca, asta ma si mira un om plimbat in civilizatie, ce-a condus in acele conditii, a vazut diferentele in trafic si totusi....
Dumnezeu sa-i ierte pe cei 2, cat despre el asta e viata, gresim trebuie sa si platim sau asa ar trebui.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Cei doi sau facut trei....pacat de niste suflete.
da de ce nu vedem un arest preventiv, daca ar fi fost un om ca mine sau ca tine sigur asta se intampla. totusi vorbim despre un om care a omorat niste oameni,
sa nu ne mai fie mila de el ca santem penibili, de asta cei care sant sau se cred vedete au tratamente preferentiale, pt ca le dam voie sa fie tratati special
Corect ar fi sa stim si despre restul accidentelor similare tot asa de multe lucruri...
Mie mi se pare excesiva mediatizarea, oameni care provoaca accidente mai sunt si vor mai fi.
Nu conteaza cum ii cheama, important este ca cineva trebuie sa previna asemenea fapte, iar cand este deja prea tarziu, trebuie pedepsiti exemplar.
Daca in curba aia era pe mijloc un tronson de beton, sigur nu trecea pe sensul celalat ... derapa si isi distrugea masina, dar nu ajungea sa loveasca masini de pe partea opusa.
PS
Referitor la ce cere franta :
"Nu există nici un element al unei infracţiuni intenţionate, astfel că nu se pune problema luării unei măsuri privative de libertate", a declarat Carmina Reit, menţionind că pedeapsa pe care o riscă realizatorul tv pentru ucidere din culpă este "inchisoare de la 1 la 8 ani".
Last edited by gabrield; 18-10-11 at 09:58.
si asta e adevarat, lipsa autostrazilor si a soselelor nesecurizate contribuie foarte mult la astfel de evenimente.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Chiar crezi ca daca era tronson de beton nu intra pe contrasens ? La noi din pacate ar trebui sa se respecte legea care este pentru totii ! nu degeaba este legislatia rutiera etc etc... Daca nu respecta aceste legii ce mai asteptam sa fie si pedepsit ca orice om de rand ? Chiar ar trebui sa ia nu 6 ani ci minim 20 pentru fiecare persoana deci total de 60 ani puscarie... si ceilaltzi care vor s amai faca astfel de calcari ale legii sa nu mai aiba curajul... Deci concluzia ar fi sa respectati cu totii legislatia rutiera si alte legi care nu degeaba sunt in vigoare...!!!