Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41

Thread: serban huidu a provocat un acident soldat cu 3 morti

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Bine zici! Dar eu sunt sigur ca o sa ia maximum ceva ani cu suspendare.
    Oricum, la noi legea este o bariera, pe sub care trec cateii, peste care sar dulaii si in care se opresc boii!!!!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

e vinovat si trebuie sa raspunda clar, insa ar trebui si alti sa mai raspunda pentru astfel de incidente:
    ce siguranta avem in trafic, ce rute disponibile avem, asta in conditiile in care fiecare platim acea taxa de drum, basca unii se roaga de noi cu bani sa ne facem dracului drumuri si sa le securizam, asta dpdvd al soferului ce merge regulamentar pe partea lui si intra un dement pe contrasens, cu ce ma incalzeste pe mine, mort ca ila va face puscarie sau ca e mort si el, sau mai luam in calcul si situatia cand adoarme, moare la volan, ii sare o roata....
    Ce fac cei ce raspund de siguranta in trafic pentru asta?
    Unii mai "prosti" ca noi fac sensuri giratorii in toate comunele, monteaza parapeti de protectie, semnalizeaza si o musca moarta la 5km, atat pentru fluidizare cat si pentru reducerea vitezei, iti pun la dispozitie drumuri rapide....
    Bun il baga la parnaie pe "Huidu", sa inteleg ca pot sa ma urc in masina cu familia si deja ma simt mai in siguranta(un pic da ca am scapat de unul dar cu ce pret)?
    Astia sunt si nu putem sa-i educam peste noapte, si uneori aceste educari costa ENORM, insa am putea sa-i evitam .
    Last edited by qwess; 18-10-11 at 12:05.

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Cazul Huidu: ipoteza derapării caştigă teren

Potrivit comunicatului remis presei, „din probatoriul administrat pană la acest moment al urmăririi penale reiese că, in urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia in care se aflau trei persoane".
    Si marmota invelea ...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

astia din familia Huidu sunt dusi de acasa toti ?

uitati cum fratele lui merge cu el la audieri cu aproximativ 200 de km la ora

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz...ni-189449.html
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    2 Post(s)

Cu ceva timp in urma, un alt filmulet de data aceasta cu altcineva, mai neimportant ca si persoana, era difuzat de catre protv daca nu ma insel in care omul se filma cum isi testa kilometrajul, numai ca atunci politia s-a autosesizat pentru identificarea lui.
    In cazul de fata, aceasta filmare nu prezinta credibilitate, vitezometrul respectivului nu este un radar omologat iar persoana ce filma evenimentul nu este un "organ" competent...., corect pana aici (daca luam in considerare posibilitatile actuale de editare video/foto) insa in paralel cu primul caz.....parca ar fi 2 "incadrari" diferite.

vorba lui @lao cu marmota!
    ni s-a dovedit inca o data ca acel alb ce l-am vazut cu totii e defapt negru, ...obiectii?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Prb. este alta ca de obicei - interpretarea legilor din Ro dupa buzunarul fiecaruia si din aceasta cauza vinovatul in cazul de fata ca si multi alti vinovatii cu cazuri penale/omoruri scapa/au scapat nevinovatii sau cu reducerea pedepsii ( ca doar sintem in Ro )
    In cel mai rau caz daca nu li-se reduc pedepsele si au de savarsit anii buni la "mititica" isi aduc aminte ca sufera de diferite bolii care pana atunci nici nu "stiau de ele" ( praf aruncat in ochii prostimii de catre vinovat/avocat )

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Lasand vinovatia sau nevinovatia lui Serba deoparte, nimeni nu vorbeste de cei care i-au urmarit. Ei nu au depasit viteza legala? Nu vorbeste nimeni de masina de politie care trece peste linia dubla continua.
    muta sobolanu` de aici

Mentioned
    2 Post(s)

Nu cred ca are rost sa dezbatem despre celelalte carute, carucioare sau alte motorizate aflate in trafic, au fost caracterizate la general in posturile precedente chiar daca au fost directionate catre Huidu.
    Diferenta dintre.... e IMENSA.
    "EL" produce un carnagiu, se afla in "cercetari penale" si isi permite in continuare sa ruleaze cu 200/h.

Asta vara am avut un accident destul de urat, cu ambele masini distruse, bine ca nu au fost raniti, la un semafor a trecut una pe rosu din partea stanga de m-a intors 180°, dupa impact am luat pe ambele trotuare (multumesc lui D-zeu ca nu ereau pietoni sau masini din sens opus).
    Noroc ca am accelerat cand am vazut-o ca altfel ma lua in plin, ea nici macar nu a franat.
    Acest accident cu toate ca nu a fost vina mea, m-a facut si mai prudent si la fel ii spun si celui din stanga mea atunci cand nu sunt eu la volan, ca sa nu zic ca in primele zile dupa intram cu frica in intersectii, frica de altii!

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Thumbs down

Quote Originally Posted by lao View Post
    Nu avea, cica a derapat! In curba aia nu a mai derapat si altul, doar el ca avea jeep...
    mai sa fie! nu derapeaza masini "proaste" si derapeaza ditamai jeepau' de la mercedes dotat, evident cu cele mai performante sisteme de mentinere a stabilitatii si directiei in situatii de genul asta. si eu stiu ca sunt dotari standard si nu pot fi dezactivate. adevarat este ca nu fac minuni! da' nici in halul asta! eu ma intorceam de la brasov la ora aceea si am fost depasit de jeep-ul asta de la mercedes. am oprit in coloana si, enervadu-ma ca nu pot sa avansez, am luat-o pe cheia (am banuit ca aceea este coada de la podul din predeal). abia cand am ajuns la bucuresti am aflat despre accident si cine a fost autorul. si comentam cu colegul meu de servici.

parerea mea: las-o jos ca macane! astia (nu stiu exact cine) incearca sa-l disculpe pe huidu. a 2-a parere: nu avea ce cauta la volan dupa ce a patit, mai ales ca accidentul de ski este proaspat!

succesuri! :dinks:

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

azi a avut loc un acident in care unu beat a omorata 2 oameni
    in acest caz soferu a fost retinut pt 24 de ore. de ce huidu nu afost arestat
    ala chiar de a omorat 2 oameni fiind beat, daca e s-o ei la rece e tot un accident si e egal cu ce a facut huidu, poate huidu a facut o fapta mai grava avand in vedere nr mortilor
    huidu a fost dicriminat pozitiv doar pt ca era vedeta
    Last edited by franta; 05-11-11 at 19:13.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Șerban Huidu a fost pedepsit cu 2 ani și 6 luni de inchisoare cu suspendare şi are un termen de incercare de 2 ani.
    Pentru 3 oameni... bine ca n-a omorat 5 ca-i dadea 2 ani și 9 luni de inchisoare cu suspendare!
    Expertiza judiciară a concluzionat următoarele chestiuni: nu viteza de deplasare a fost factorul care a determinat pătrunderea maşinii pe contrasens, nu condiţiile de trafic şi meteo au fost cele care au determinat acea pătrundere pe contrasens citez din expertiză: ci alte cauze care nu pot fi determinate de către expertiza criminalistică.
    Poate un extraterestru, ceva, i-a facut vant!
    Banu'. Clar pentru toata lumea?

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Un cetatean simplu platitor de taxe,nu ar avea parte de atita clementa ar fi fost arestat la fata locului si ar primi cel putin dublu numarul anilor de inchisoare,nu stiu zau cum un om inchis acum pt o asemenea fapta poate sa indure asta,cred ca nu o sa mai treaca mult timp si o sa-i vedem pe toti actionind statul in judecata si date fiind aceste cazuri vor cistiga,vezi la asta nu se gindesc judecatori romani ...

Desi imi pare rau de Huidu Serban un om care l-am urmarit si stimat de-a lungul mai multor ani dar tot o data ma pun si in locul celor care au avut de suferit de pe urma acelui stupid accident,legea trebuie sa fie lege pt toti,pacat ca nu-i asa !

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu a avut nici macar demnitatea de a se prezenta la citirea sentintei

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mda,o fi fost ocupat saracul...

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

va mai aduceti aminte de nevasta lui paunescu/a omorat o familie intreaga si nu a primit nici-o pedeapsa/deci despre ce vorbim?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast