Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Internet...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Internet...

Salut. Stie cineva detalii despre tehnologia prin care furnizeaza astia internetul la clienti?
    http://img215.imageshack.us/img215/7154/florynsv354.jpg
    Din ce am vazut pe la unii care s-au abonat, iti monteaza o antenuta din aia ca pe afis, pe casa, ce este la capatul ei nu mai stiu!
    Se merita? Cum functioneaza, e stabil? Multumesc
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu prea cred. Scump si prost, poate e valabil in zone izolate unde n-are incotro omu'. Un adsl e mai bun, cred, ca personal n-am avut.
    Banuiesc ca e in banda de 2.4GHz...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member Znuff's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Echipamentele alea din poza arata ca NanoStation/Ubiquiti. De obicei lumea cumpara d'alea in 5Ghz.

Merge sa-i suni sa-i intrebi daca pun in 2.4Ghz sau in 5Ghz. Daca sunt in 5Ghz, atunci se merita o luna de proba.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@Florynsv Daca in zona unde locuiesti nu exista alta solutie nu sta pe ganduri, eu am avut net prin exhipamente radio timp de vreo 4 ani si credema ca am avut mai putine intreruperi ca acum pe ADSL .

Totusi inainte de a face contract cu ei intreabai daca iti da IP real ca sa nu ai probleme dupa acea cu port forward daca vei avea nevoie de asa ceva .

Dupa cum vad chiar si pretul este destul de acceptabil.

Succesuri.
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

ca si metoda de transport e ok problema e cam scump serviciul, o investitie proprie te-ar costa undeva la 800 RON (1buc TX+1buc RX) +eclatori obligatoriu, cu conditia sa gasesti un alt AP care sa-ti ofere un ip public si o banda mai buna, o firma de cartier(un server local) sau chiar un provider aflat la o distanta de pana la 8-9km si sa se vada intre ele (OLOS), sa nu ai obstacole optice intre cele 2(arbori, cladiri...).
    de recomandat in banda de 5GHz(eventual setate pe autochannel pentru a evita anumite perturbatii, fiind o banda libera nelicentiata) si standard 802.11n.

---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

cu aceste echipamente te poti lega de exemplu la modemul, routerul unui prieten, vecin ce e dispus sa imparta banda si abonamentul cu tine ca si ultima solutie.
    Last edited by qwess; 04-10-11 at 10:51.

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam