Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Ajutor va rog!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Ajutor va rog!

Salut la toata lumea, incepand cu staff-ul si terminand cu domnul ciutura(mare om ).
    Inainte sa incep vreau sa va spun ca nu am venit sa cersesc acces la c*rd*hari*g.
    Dupa cum vedeti am venit la cersit de sfaturi dar inainte de toate am sa ma explic de la inceput ca sa stiti de unde vin si unde ma duc.
    Asa...
    Ieri am primit 2 dispozitive achizitionate tocmai de la Hong-Kong.\
    Este vorba despre SATLINK WS-6906 si OPENBOX S10 HD. Sunt sigur ca stiti cu ce se mananca, asa, ca sa nu mai explic.
    Probabil va intrebati dece am venit aici ca sa dau cu postul, ba fratilor, cum zicea nu stiu care, amintindu-si de vremurile frumoase pe cand cardsharingul mergea, si eu tot asa imi amintesc de vremurile cand nu era nevoie de toate prostiile astea de cccam, newcamd, mgcamd s.a.m.d.
    Sunt in Israel de aproximativ 2 ani si mi-a venit dor de acasa si nu numai, acum... cand am cumparat receptorul, am urmat instructiunile, de altfel insuficient ca amanunt. Multumita tutorialelor si informatiilor(foarte utile) gasite pe acest forum am reusit sa imi dau seama cu ce se mananca cccam si newcamd(care vin implementate in os).
    Acum ce vreau sa aflu este:

-Cum ma conectez la OPENBOX? (am inteles ca prin ftp se poate, am configurat reteaua cu un ip static si un gateway al routeru-lui dar nu ma pot conecta de pe pc-ul meu, care este in reteaua locala. Vad ca are un cablu usb-to-com pe care l-am conectat la pc dar imi trebuie un soft ceva pentru a putea citi continutul reciveru-lui)

-Cum actualizez lista de sateliti?(am downloadat listele de frecvente(*.ini) de pe kingofsat unde pot gasi canalele romanesti dar nu stiu unde sa le pun exact, poate trebuie convertite in stiu eu ce fel de fisiere)

-Cum pot achizitiona o cartela pentru canale romanesti(ce imi recomandati), de preferinta prepay daca este posibil!

-Unde gasesc resurse pentru openbox s10?(ex: update os, tools, editors etc.)

Va multumesc anticipat tuturor celor care veti binevoi a-mi oferi informatiile relevante de care am nevoie!

Va doresc o seara minunata tuturor si sarbatori fericite, cat se poate

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu zic ca @ciutura are raspunsurile la tot ce ai postat ca se pricepe, nu noi...

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

oftopic: esti inregistrat in 2009 si asta e primul tau post?
    pt cartele prepay singura optiune a ramas focus . poate gasesti pe cineva care sa iti expedieze prin posta un card...
    bafta mare in rezolvarea problemelor tale
    Last edited by franta; 02-12-11 at 22:17.

Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salut, cred ca o mica cautare pe forum te-ar fi putut ajuta la gasirea raspunsurilor. http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post182430 . Poate ceilalti useri care folosesc acest receiver detin mai multe informatii.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by franta View Post
    oftopic: esti inregistrat in 2009 si asta e primul tau post?
    Cu acest nickname da; nu va mai deranjati sa-i raspundeti pentru ca postul sau nu e decat o gluma proasta. jackuzzy e alt cont compromis de catre "marele om"; e bine totusi ca exista o cale pentru a ne multumi singuri.
    Last edited by val; 03-12-11 at 10:16.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Nu va mai luati de mine!

In primul rand vreau sa multumesc celor care au avut buna vointa de a posta informatii utile Ma refer la hydr0xygen & franta.
    In ultimul rand vreau sa multumesc si acelora care au "postat"!
    Pentru domnul dic_star79 si [VAL aka SUPER-MODERATORUL]: Meritati premiul nobel pentru bunele maniere.

Dupa cate vad am cam inceput cu stangul, va deranjeaza multe pe voi, faptul ca am specificat "ciutura" in topic, nick-ul cu care m-am inregistrat in urma cu 2 ani. Ce va mai deranjeaza, asa ca sa stiu!
    Prezenta mea pe forum fa deranjeaza? Topicul pe care l-am deschis? Faptul ca am incercat sa glumesc putin cu oameni care nu inteleg glumele altora?
    Domnule "Super-Moderator" daca te deranjeaza nick-ul meu te invit sa-l stergi impreuna cu topicul acesta nenoricit si daca nu am intrecut masura te rog sa imi trimiti si o notificare prin mail cand o faci!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by jackuzzy View Post
    Dupa cate vad am cam inceput cu stangul, va deranjeaza multe pe voi, faptul ca am specificat "ciutura" in topic, nick-ul cu care m-am inregistrat in urma cu 2 ani.
    Clarifica te rog, care este de fapt nick-ul cu care te-ai inregistrat acum doi ani: @ciutura sau @jackuzzy? Daca este vorba de @jackuzzy, explica-ne te rog specificarea "ciutura" din postul tau. Fara pic de ironie s-ar putea sa ai dreptate, ai incercat sa glumesti putin cu oameni care nu inteleg glumele altora.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Nu am nimic de a face cu @ciutura!

Pur si simplu cautam prin forumuri si nu stiu cum de am dat de topicul ala facut de @ciutura. Nu am nimic de a face cu acel @ciutura. Numele meu este casapu cristian, nici @jackuzzy nici @ciutura. Asta mi-a venit in minte acum 2 ani cand m-am inregistrat pe acest forum! Ce caut eu aici? Simplu, vreau sa apartin unei comunitati, sa invat de la altii si sa ii invat pe altii ce stiu eu! Atat pana acum. Multumesc.
    Last edited by stargate; 04-12-11 at 13:24. Reason: R12: Quote inutil .... daca nu respecti regulamentul vei fi sanctionat

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Pentru confuzii si neintelegeri exista scuze chiar si din partea super moderatorilor. Nu stiu despre care topic te referi in legatura cu @ciutura, cert este ca in ceea ce-l priveste se incadreaza perfect regulii nr. 27 din regulamentul acestui forum, nu mai pun link pentru ca nu are rost, pe scurt nu mai are ce cauta pe acest forum.

In rest, in afara de scuzele datorate, bun venit si la o buna colaborare!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Datorez de asemeni scuze!

Inainte de toate doresc sa imi cer scuze pentru ca am inceput cu stangul!

Nu mai conteaza ce a scris acel @ciutura era ceva legat de li*ii de sh*re, pentru ca la ora actuala asta ma intereseaza pe mine.
    Antena am montat-o astazi pe 0.8-1W. Acum problema este ca m-am uitat in openbox si are locul gol unde trebuia sa fie CI-ul. Ati scris ca numai cartelele de la focus au prepay. Am vazut pe kingofsat ca astia de la focus au criptate canalele cu conax. Ce CI imi recomandati pentru a citi cardurile de la focus? Asi prefera sa fie unul universal.
    Last edited by delta2k2; 04-12-11 at 17:54. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

-ai prea multe intrebari la care sa ti se raspunde,citeste la sectiunea receptoare mai mult,apoi intrebi ce nu ai inteles
    -ia un card local ca sa ai,recomandat Focus.Trimiti banii in Ro cuiva care sa iti plateasca abo,apoi faci si schimb daca vrei
    -nu plati pentru sharing,cu acei bani ai local SIGUR si gasesti linii la schimb "free"
    :

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Corecktati-ma daca gresec!
    Deci omu daca isi cumpara Ci, atunci eu parca asa i-mi aduc aminte ca, cu acel modul daca citeste cartela, inseamna ca nu poate sa-si puna la impartit!
    Nu stiu eu bine? Poate gresesc, iar daca asa este atunci ai grija @yakuzzy in ce investesti banii! Daca am gresit , va rog sa ma corecktati. El normal ar trebui sa foloseasca slot cardreader universal ,SMART CARD READER.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Parca are si cititor de card,nu i-a zis nimeni sa cumpere CI.In rest ai dreptate,nici sa nu arunce banii ca nu are rost.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Referitor la cititorul de card

Am studiat dispozitivul de cum l-am primit si am vazut ca receptorul are o usita in partea din dreapta, sus, am deshis-o si slotul pentru cititorul de carduri era gol, deci nici un dispozitiv. Apoi m-am uitat putin mai sus, exact deasupra acelui loc gol si am vazut ca are o "gaura" daca pot sa-i spun asa exact pe dimensiunea unui card. A mai conectat cineva carduri la OPENBOX S10? Spuneti-mi va rog daca merge si fara a cumpara ci-ul. Multumesc pentru sfaturi. In data de 11 ma duc sa cumpar o antena, am vazut care sunt preturile pe aici(beer-sheva, Israel) si sincer nu e mare diferenta in comparatie cu cele din Romania. M-am documentat pe site-ul dishpointer.com si din cate am inteles de acolo, cu o antena de 75 cm diametru se poate capta 0.8W. Stiti pe cineva de aici care locuieste in Israel? Ce diametru imi recomandati pentru 0.8W?
    Last edited by delta2k2; 06-12-11 at 11:10. Reason: Regula 12 : Quote inutil. Ultimul avertisment ...

nykanor
    Guest

Vezi aria de acoperire a satelitulu .http://www.dth-romania.ro/aria.php Cu cit iesti mai la petriferie cu atit i-ti trebue diametrul antenei mai mare.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread