0

Dislikes:
0
-
Au mai aparut 2 noi upgrade-uri la proiectul Titan :
- AAF Titan Pre-Alpha FULL v1.1a : http://www.megaupload.com/?d=HRC15XDC
- AAF Titan Pre-Alpha USB v1.1a : http://www.megaupload.com/?d=BXA9RUC4
Un fapt imbucurator fiind ca se pot instala acum si in sistemul clasic cu BA , am instalat cu BA 6.1 o versiune v1.1 sata si o versiune v1.1a functionand fara prb. ( versiunea v1.1a sata Full/USB nefiind in acest moment cand scriu la sectiunea AAF Downloads )
Inca am observat ca nu sa rezolvat prb. listei de prg./sateliti si afisarea subtitrarilor la filme .avi
Vad ca functioneaza la reboot cu un hdd conectat pe usb extern fara prb. , la vers. cu sata daca imi aduc aminte bine trebuia sa decuplez hdd-ul extern de pe usb inainte de bootare , fiindca la bootare ramanea blocat
Am o rugaminte la cei care stiu bine limba germana si sint inscrisi pe forumul AAF daca pot trasmite/scrie ca la un urmator upgrade daca se poate sa se poata selecta ca la imaginiile vechi la tuner - advanced si aici sa activezi selectezi satelitii de care ai nevoie ( plus prg. tv default aferente imaginii )
Adica la 1-ma setup al vechilor imaginii AAF selectam Advanced si activam doar pt. un lnb satelitii pe care ma interesa , ca apoi dupa 1-mul restart sa figureze ca activi respectivi sateliti
Asta deoarece cred ca mai sint si alti useri care folosesc Kathy ca si client , adica fara diseq 1.2 activat ( comanda diseq facandu-se din alt receptor - optibox/dm.......)
Comuti pe satelitul care doresti din celalat receptor montura h-h si apoi cu Kathy doar selectezi satelitul in cauza ( acesta fiind activat la 1-mul setup al imaginii AAF ) si 1-ma oara dai un search manual pt. actualizarea listei de canale in functie de zona geografica/reglajul antenei cu multumirile de rigoare
Deocamdata atat , inca fiind in teste
-
Standard RSP member
a avut careva ocazia sa testeze preAlpha 1.2? se pare ca aduce diseqC 1.1. is la munca si n-am cum sa pun sa vad ce si cum. ori daca cere iar mini-maxi-taxi, e de pomana.
-
Standard RSP member
Titan
Se poate pune cu KCC...,dar eu inca n-am reusit sa inteleg cum se comfigureaza ca nu vad pentru moment decat prog de pe HD+ ,in rest n-am semnal.."tuner failed"
Last edited by val; 19-10-11 at 18:22.
Reason: quote inutil / pct. nr. 12 din Regulament
-
Standard RSP member
Deocamdata tot aia
Este aproape acelasi lucru ....suport doar pt aceeasi 4 sateliti in rest ...merge si cu kcc instalata ....raman la HAARP V2 care este perfecta cu ultimul oscam