Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 44

Thread: UFS 910 tiTan alpha

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Au mai aparut 2 noi upgrade-uri la proiectul Titan :

- AAF Titan Pre-Alpha FULL v1.1a : http://www.megaupload.com/?d=HRC15XDC
    - AAF Titan Pre-Alpha USB v1.1a : http://www.megaupload.com/?d=BXA9RUC4

Un fapt imbucurator fiind ca se pot instala acum si in sistemul clasic cu BA , am instalat cu BA 6.1 o versiune v1.1 sata si o versiune v1.1a functionand fara prb. ( versiunea v1.1a sata Full/USB nefiind in acest moment cand scriu la sectiunea AAF Downloads )
    Inca am observat ca nu sa rezolvat prb. listei de prg./sateliti si afisarea subtitrarilor la filme .avi
    Vad ca functioneaza la reboot cu un hdd conectat pe usb extern fara prb. , la vers. cu sata daca imi aduc aminte bine trebuia sa decuplez hdd-ul extern de pe usb inainte de bootare , fiindca la bootare ramanea blocat

Am o rugaminte la cei care stiu bine limba germana si sint inscrisi pe forumul AAF daca pot trasmite/scrie ca la un urmator upgrade daca se poate sa se poata selecta ca la imaginiile vechi la tuner - advanced si aici sa activezi selectezi satelitii de care ai nevoie ( plus prg. tv default aferente imaginii )
    Adica la 1-ma setup al vechilor imaginii AAF selectam Advanced si activam doar pt. un lnb satelitii pe care ma interesa , ca apoi dupa 1-mul restart sa figureze ca activi respectivi sateliti
    Asta deoarece cred ca mai sint si alti useri care folosesc Kathy ca si client , adica fara diseq 1.2 activat ( comanda diseq facandu-se din alt receptor - optibox/dm.......)
    Comuti pe satelitul care doresti din celalat receptor montura h-h si apoi cu Kathy doar selectezi satelitul in cauza ( acesta fiind activat la 1-mul setup al imaginii AAF ) si 1-ma oara dai un search manual pt. actualizarea listei de canale in functie de zona geografica/reglajul antenei cu multumirile de rigoare

Deocamdata atat , inca fiind in teste

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

a avut careva ocazia sa testeze preAlpha 1.2? se pare ca aduce diseqC 1.1. is la munca si n-am cum sa pun sa vad ce si cum. ori daca cere iar mini-maxi-taxi, e de pomana.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Titan

Se poate pune cu KCC...,dar eu inca n-am reusit sa inteleg cum se comfigureaza ca nu vad pentru moment decat prog de pe HD+ ,in rest n-am semnal.."tuner failed"
    Last edited by val; 19-10-11 at 18:22. Reason: quote inutil / pct. nr. 12 din Regulament

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Deocamdata tot aia

Este aproape acelasi lucru ....suport doar pt aceeasi 4 sateliti in rest ...merge si cu kcc instalata ....raman la HAARP V2 care este perfecta cu ultimul oscam