Results 1 to 9 of 9

Thread: Tv Tuner Pinnacle PCTV PMC3 400i

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Optibox ≈ DM 500S

Salutare. As vrea sa cumpar un Tuner TV pt comp si sa trag cablu din lnb out de la optibox in lnb in de la Tuner TV sa pot vedea si pe comp imaginea din receiver. Credeti ca e bun asta "Tv Tuner Pinnacle PCTV PMC3 400i" http://www.pcland.ro/product_info.ph...oducts_id=2216 ?
    Nu prea inteleg la ce se refera ei cand spun "lnb in" , adica daca trebuie sa bag cablul direct din lnb de la antena , sau daca pot din lnb out de la optibox. Sincer , eu as prefera sa pot sa bag din receiver in placa . Poate ma ajuta si pe mine cineva cu informatii extra , ca cei de la magazin nu au stiut sa imi spuna daca merge asa. Multumesc

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Conexiunea care vrei sa o faci se numeste LOOP. Este posibil sa conectezi mufa LNB IN a tunerului la optibox la mufa OUT!
    Se poate face streaming de la optibox la comp fara placa dvb!

Totusi sfatul meu este sa iti iei un tuner DVB Skystar 2.6d
    Aceasta placa DVB PCI beneficiaza de un suport software foarte bun si are un pret mult mai mic.
    Decizia iti apartine!

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cadbury View Post
    Salutare. As vrea sa cumpar un Tuner TV ...........................................................................................
    Salut.... ,sarind peste faptul ca nu ai intrebat (postat) unde trebuie hai sa-ti raspund:

Cu placa aratata de tine NU se v-a putea face si receptie prin satelit, ci doar vei vedea exact ceea ce ai pe televizor....bine'nteles televizorul i-L legi prin scart de receiver iar tunerul tv prin mufa de antena(cablu de antena de sol) eu l-e am legat din acelasi cablu ca sa iasa in evidenta.
    Avantajul, aici e ca acel tuner, te v-a lasa sa receptionezi si programele de transmise prin cablu tv (asta e defapt menirea lui!!!!)
    (poz1)

Cu o placa de receptie DVB (skystar2 ce-a mai utilizata) v-ei putea sa receptionezi direct de pe satelit semnalul, v-ei putea sa-l decodezi si sa-l vizualizezi pe monitor, chiar daca ai receiverul oprit sau doar aceeasi polaritate (vertical sau orizontal) pe care o ai aleasa in acel moment pe receiver.Sunt transpondere unde v-ei gasi pe aceeasi frecventa mai multe programe si atunci pe tv poti avea un program iar pe calculator alt program conditia e sa fie pe aceeasi polaritate si aceeasi frecventa.
    Bine'nteles legaturile se fac din receiver nu din cablu asa cum am desenat eu (am desenat asa sa vezi ce semnal ajunge la tine in placa din calculator)
    (poz2)

Sper sa fi inteles ceva din mazgalitura facuta de mine si din ce am sris.
    PS. mai sunt si alte modalitati de conectare dar asta numai in cazul al doilea.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

placa aratata de el are LNB in....atunci la ce serveste?