@zappa...detii acest receptor ??? Eu vorbesc de la dm 800 in sus....am avut dm 800 timp de 2 ani iar acu am vu+uno care nu poate fi comparat cu vu+uno care este cel mai performant la ora asta.Uita-te la ram...procesor etc,etc,etc,etc,etc,etc.
Dislikes: 0
@zappa...detii acest receptor ??? Eu vorbesc de la dm 800 in sus....am avut dm 800 timp de 2 ani iar acu am vu+uno care nu poate fi comparat cu vu+uno care este cel mai performant la ora asta.Uita-te la ram...procesor etc,etc,etc,etc,etc,etc.
Last edited by gelu_dh; 30-09-11 at 19:50.
Gelule - abtine-te, te rog. Nu facem comparatie intre receptoare. Nu ne "spargem" in caracteristici hardware. Poate sa apara si receptor cu procesor quadcore si cu 4 gb ram, dar daca nu are sustinere software este egal cu zero.
Ps.S. scuze ptr quote, dar am subliniat ceva.
Sa fie cum zici tu...dar UNO are toata sustinerea software.
Semnatura ta e cam iesita din comun.
..::EGAMI TEAM::..
Da asa e..e in forma de comedie ca sa mai ridice tristetea de pe forum...nici eu nu cred in ea in totalitate...dar gura pacatosului adevar vorbeste.
Vu uno nu este un recepor "perfect" precum nici multe altele modele..
..::EGAMI TEAM::..
Are inca multe buguri,ca orice receptor
la inceput de drum...dar ce e bine este ca au in spate teamul de la dream-elite...blackhole.
Niciun receptor nu este perfect, cum niciun utilizator nu cred ca poate fi obiectiv.
Mai bine sa lasam contrele cu "semnaturi iesite din comun" si sa ne bucuram de receptoarele pe care le avem.