De ce şoc ? Restul ţării o duce mai bine ?
Astea sunt vremurile ...
Dislikes: 0
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
De ce şoc ? Restul ţării o duce mai bine ?
Astea sunt vremurile ...
Dar acolo sunt angajate familii intregi. Fiecare si-a adus copiii/nepotii/rudele. Plus de asta TVR-ul este o uzina; sunt mii de oameni angajati acolo.
Nu-i prost cine cere. E prost cine dă.
In cazul de faţă: statul.
Ma refeream la jaful numit "taxa tv". Nici o televiziune nu primeste atatia bani de-a moaca si poate nu m-ar deranja daca ari fi capabili sa faca de exemplu ce face BBC: documentare de calitate exceptionala, filme bune, ce mai: sa produca continut cultural de foarte buna calitate, sa fie un varf de lance in acest plan. In schimb ce face TVR? Toaca banii a proasta.
Asadar, prost e poporul.
la cat de nesimtiti sant cei de la tvr ar putea creste taxa tv ca sa nu fie nevoie sa faca si ei restructurari.
sa mai dea afara din oamenii are taie iarba la caini ar fi cea mai buna idee.
ar trebui sa se gandeasca sa mai inchida din posturile regionale care au emisiuni zilnice probabil cu audienta care tinde la 0. sa ramana doar corespondenti ....
Păi soluția e simplă și tipic romanească: se vor aplica toate variantele. Pe lacom nu-l saturi ușor.
Dupa ce ca au un continut slab din toate punctele de vedere, iau bani de la buget, din reclame si din abonamente. Va dati seama ce risipa e acolo, daca cu resursele astea sunt in urma televiziunilor comerciale?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
As fi cel mai fericit om daca ar exista selectorul de canale cu restrictie la frecventa TVR-urilor indiferent cum se numesc ele. Eu nici macar nu stiu cum arata sigla TVR si nici nu-mi doresc sa vad asa ca de ce ma obliga statul mafiot sa platesc ceva ce nu-mi doresc ? Vad ca se fac atatea comentarii pe site-uri ca sunt programe slabe, ca sunt cohorte de rude angajate acolo ca sunt salarii exorbitante pentru ce fac aia acolo ca etc etc, de altfel toate aceste comentarii adevarate, dar prea putini oameni protesteaza impotriva incasarii abuzive a taxei pentru TVR-uri. Prea putini oameni sunt revoltati ca platim taxa TVR si pe facura de la lumina si la distribuitorul de cablu TV. Ca sa nu mai zic de avantajele de care beneficiaza sau au beneficiat angajatii la companiile de stat gen TVR, SNCFR, RADET etc. Ce sa spun ? Li se taie bonurile de masa tvr-istilor. Pai sa se duca ei la patron sa vada cum e sa fi angajat si sa nu stii nici macar cum arata un bon de masa, d-apoi sa mai si incasezi asa ceva...
Una la mana: e lege, te uiti nu te uiti , platesti!
Si daca tv-ul nu ar prinde frecventele respective, tot ar trebui sa platesti! In lege se justifica cam in felul urmator: este canal public de interes national si chiar daca nu vizionezi programele, in caz de urgente, (sau chestii importante), auzi de la vecinul stirea importanta care s-a difuzat pe TVR. Deci iti foloseste si tie care nu te uiti! Cica!
A doua: faci confuzie, niciun operator de cablu sau dth nu-ti ia bani pentru TVR-uri, sunt obligati sa le difuzeze, ei nu platesc la tvr si nici nu percep nimic abonatilor pentru aceste canale
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@lao
Sa zicem ca ai drepatte in privinta TVR difuzat prin cablu dar tot nu pot sa pricep de ce trebuie sa fiu obligat platesc un serviciu pe care nu-l doresc ? Pai atunci hai sa ne oblige pe toti sa luam carduri de calatorie la SNCFR sau la RATB sau la metrou. Daca nu vreau sau nu am bani sa merg cu metroul sau cu RATB-ul , merg pe jos. Nu ma obliga nimeni daca nu folosesc aceste mijloace de transport sa iau carduri de calatorie. Si poate ai sa te miri dar n-am niciun vecin, cunoscut, prieten, om oarecare de pe strada care sa-mi fi zis vreodata: 'Ai vazut ce au aratat la TVR ? " sau o varianta a acestei propozitii. Pai asa inseamna ca nesimtitii pot la un moment dat sa majoreze taxa pentru TVR cu 100% sau cu cat vor ei iar noi sa platim fiindca e obligatoiu. In fine, n-are rost. Oricum nu se poate face nimic.
Pai n-ai autobuz sau metrou acasa, dar tv ai! Si poate nu te uiti pe tvr-uri, ei de unde sa stie ca e adevarat?! Asa fiecare declara ca nu se uita pe TVR. Si nu era vorba de tine personal, era ceva generic!
Poate ar trebui sa va mai uitati la TVR-uri si sa lasa-ti "Cuscra pentru bunica",Abces dinrect","Stirile de la ora 5" sau mai bine sa puneti voi mana pe telecomanda ca din audiente reiese ca telecomanda e la nevasta sau au inebunit barbatii de se uita la asa ceva.
Ia vedeti pe TVR2 "La mustata","Ora de business","Bucataria lui Jamie","D'ale lu' Mitica","Zon@ IT","Pasaport de Romania" si "Pescar hoinar".Pai emisiunile astea la concurenta cu Maruta n-au nici o sansa in Romania.Asta inainte sa mai spuneti ca nu sunt emisiuni si documentare proprii.
Ca TVR s-a intins rau de tot e adevarat,nu se va face curat niciodata pentru ca numirile sunt politice si asa vor fi cat timp tara asta se va numi Romania.In multe tari (majoritatea) exista televiziune de stat si vor exista.Pentru ca percep taxa ar trebui sa renunte de tot la reclame si sa nu mai primeasca nimic de la buget.Sau invers,sa scoata taxa si sa li se dea de la buget o suma stabilita de parlament,dar tot fara reclame si cu reducerea angajatilor.Dar dupa cum am spus mai sus nu sunt sanse.
:
era o discutie pe forumu vecin despre OTV,ca asa ca pe dincolo,insa faza ce a mai tare la care sincer am ras cu ceva pofta a fost a unui user caruia nu i mai retin nickname care zicea cam asa:
toti injuram otv,toti dam cu rahat in el....dar culmea toti stim cand otv are probleme,cand e intrerupta emisia,ce se difuzeaza..........interesant nu
asa e si cu tvr.....nu se uita nimeni dar se uita toti
cand o fi vreo emisiune in exclusivitate zicem toti....vai dar nu am tvr