Da, ms!, asa a mers, ciudat...acu am alta problema, cred mai mare, am vrut sa schimb skinul cu altu din lista si nu buteaza decat pana la 25, ce fac, un hard reset ceva?
Ai scanat cumva pe single lnb?Am avut aceeasi problema.Imaginea are un bug.Seteaza Diseqc A/B chiar daca ai doar un LNB si o sa mearga ok.
Da, ms!, asa a mers, ciudat...acu am alta problema, cred mai mare, am vrut sa schimb skinul cu altu din lista si nu buteaza decat pana la 25, ce fac, un hard reset ceva?
When war is in your blood . . .
Am rezolvat!
A incercat care dintre posesori de Giga Blue 800 HD SE cu 2 tunere si pe celelalte domenii ( dvb-c si dvb-t ) cum se comporta ?
Ma interesa mai ales in comparatie cu un lcd/led pe dvb-c rcs , receptionarea prg. tv hd free ( inca ) de la rcs
Ceva noutati pe partea de multimedia/player ?
Cum sta cu afisarea/recunoasterea diacriticelor de la subtitrari ?
Ce formate audio/video recunoaste/sint functionabile in prezent ?
Am asteptat mai mult, receptorul este FOARTE lent, puturos!
Deci oricum am face cu bani putini nu putem avea receptoare decente , din pacate asta este realitatea si oricum am intoarece fiecare produs pe toate partile softul face toti banii . Sau tot lansat produse cu caracteristici atragatoare dar care din lipsa de software nu au cum sa razbeasca doar asteptand ca cineva sa scoata si pentru ei un soft moka sa-si poata vinde si ei conservele . Sa speram ca acest receptor va avea parte pe viitor de un soft decent iar cei ce au dat bani pe el sa fie multumiti de investitia facuta .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Las argumentele pentru alta data!In mare boot-eaza foarte, foarte greu, mai greu decat ipbox 900 sau 910 cand avea e2 pe el! este foarte foarte puturos...!!!(in comparatie cu 800HD cu 50-60% mai lent)
Oricum...nu e scump dar nici ("bun"?)...suportul soft mai mult decat lipsa, sau daca este este intr-o engleza spurcata de catre nemti!
Nu vreau sa supar pe nimeni, la prima vedere suna bine: ieftin, e2,ccc???? (ajungi greu la el si nu fonctioneaza decat pentru experti sau ceva asa!), nu e dream (adevarul este ca nu are pret de dream).
Mai vedem, am sa mai revin cu pareri!
Sa n-ai totusi o problema cu el. Mi-a trecut si mie receptorul prin mana si urmeaza sa-mi iau unul. Am avut probleme la media player dar stric pentru tv a fost ok. Nu duce dm 800 linii de cccam cat duce giga. Oricum asa in faza de inceput receptorul e peste orice amiko si alte chestii de genul .Este strict parerea mea.
Daca vrei viteza si totul sa mearga perfect treci pe vu+ duo si uiti sa-i mai faci ceva.
De ce nu-i recomanzi VU+UNO...care este peste VU+DUO ????
Argumentele mele mai sus erau "lights", eu consider ca acest aparat are probleme dar si ca este inca mic, ca si sistem software. o chestie importanta care te scoate din minti este aceea ca ccc-ul nu am reusit sa il fac sa functioneze DE LOC. cu easy...nu trimite ccc-ul pe receptor, manual un ipk gasit pe net nu mere(unul native gigablue nu am gasit) cand dau sa instalez ipk dispare...aaaa, cu ExtraUrl nu il vede dupa restart la infinit...deci, unde tine mai multe linii decat 800 cand el nici nu funtioneaza???
Mie unul imi place si mi-a placut conceptul acestui receptor ieftin, chestia cu blue suna bine cu giga nu prea :P insa oricat de frumos ar suna, nu este folosibil de genu: il iei, instalezi ce-ti trebe si gata mere...tre sa te lupti cu googlesearch cu Gtranslate din cauza ca engleza nemtiilor, zic inca o data este praf...deci la prima vedere suna bine iar fata in fata nu este chiar asa!
P.S. pe mine faza cu single LNB m-a dezamagit de la inceput rau de tot... ca nu mere sa scanezi single lnb tre sa pui diseq, graaaav si nici macar nu au remediat! faza tare este ca m-am chinuit muuuulte ore sa scanez ca nuuuuu mi-ar fi trecut prin cap sa scanez asa ca nu avea logica, pana nu mi-a zis bibibi!
Cheers!
Last edited by P8M1C0; 12-12-11 at 20:14.
Salut, am avut VU+ DUO , am VU+ UNO . In momentul acesta VU + DUO este peste VU+ UNO , doar doua aspecte , unghiul de ''actiune '' a telecomenzii VU+ UNO mie mi se pare a fi m ai mic , la VU + UNO am probleme cu intrerupatorul din spate , in sensul ca trebuie sa refac de multe ori 5 , 7 ori ''procesul '' de inchidere / deschidere pana o ia din loc display ul , pana incepe bootarea , din stecher e la fel trebuie sa scot si sa bag stecherul din priza de m ai multe ori , poate pe parcurs se va ''perfectiona '' software si VU+ UNO dar in acest moment , inca nu e maturizat ''software '' ......
e doar parerea mea ...
spor ...
ps : sorry de offtopic dar m ai sus , era si comparatie / discutie despre VU+ UNO ...
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Eu unul daca eram dispus sa dau 1350ron sa zicem pe vu+ cu siguranta imi luam DM500HD)