Iar am o problema cu receptorul gigablue800 si va cer ajutorul . Nu mai stiu care e logica pentru ca nu pare sa mearga .

Am motor pe antena : optibox3800 . Am scanat azi turksat 42 est cam o ora si ceva a durat . Pe seara am cautat cateva frecvente problematice pentru ca ar fi semnal la limita . Dupa cateva incercari nereusite n-am reusit sa mai mult motorul . Am salvat configuratia . Am dat factory reset si am incarcat o alta configuratie de sateliti salvata anterior . Nimic , nu imi muta antena de la punctul sudic (0 ) . Am dat restore pe rand la sateliti , servicii , buchete si la final la toate inclusiv configuratia .

Nu am idee ce sa fac , doar nu trebuie sa scanez iar satelitii . E groaznic. Dureaza incredibil de mult o scanare . Si partea rea e ca nu merge lista scanata anterior . In cazul meu de acum am putut pune lista veche de canale dar nu misca deloc motorul in nici-o directie. Lista veche nu poate fi pusa pana nu restaurez tot , inclusiv configuratia . Am facut backup cu DCC 2.95 si am facut restore cu acelasi program. Ce e de facut ? ce as mai putea incerca fara sa scanez iar manual satelitii .

Am verificat sa fie bune setarile pt motor , nimic in neregula .Mersi pt eventuale sugestii , dupa cum vedeti e cam 4 dimineata si n-am reusit sa fac nimic cu tampenia asta de receptor . Imi face mereu mici probleme . Nu stiu cum altii nu au aceleasi probleme .