Nu cred,e cu pixelul albastru.Criza economica nu are cum sa ne afecteze pe noi,nu avem treaba cu asa ceva.
Sa traiti bine!
Dislikes: 0
Toţi angajaţii fabricii Nokia de la Jucu, circa 1.900 de persoane, au fost chemaţi joi la locul de muncă pentru o şedinţă la care a participat şi conducerea Nokia pe Europa. Anunţul i-a lăsat mască: fabrica din judeţul Cluj se inchide pană la finele anului.
Nokia intenționează să inchidă capacitățile de producție din Cluj, Romania, pană la sfarșitul anului 2011, intrucat fabricile Nokia de mare volum din Asia asigură beneficii mai mari in privința proximității și eficienței”, se arată intr-un comunicat de presă al Nokia."Estimăm că intenția de a inchide fabrica din Cluj, impreună cu ajustările din cadrul operațiunilor de distribuție și livrare vizează aproximativ 2.200 de angajați. Schimbările planificate in cadrul diviziei Location & Commerce ar putea afecta aproximativ 1.300 de angajați. Aceste reduceri de personal vin in completarea măsurilor anunțate in aprilie și sunt programate să se producă pană la sfarșitul anului 2012", mai precizează documentul.
http://www.realitatea.net/soarta-nokia-cluj-se-decide-astazi-se-va-inchide-sau-isi-va-reduce-drastic-activitatea_874817.html
Nu cred,e cu pixelul albastru.Criza economica nu are cum sa ne afecteze pe noi,nu avem treaba cu asa ceva.
Sa traiti bine!
:
Problemele Nokia abia acum incep.Nu are nici o legatura cu asa zisa criza.
f11
Daca nu isi schimba strategia, Nokia va avea un viitor negru....
Relocare. In 2008 s-a inchis fabrica din Germania pentru a deschide aici. Acum se inchide aici si se deschide in Asia.
Adevarul e ca daca nu ar fi crescut TVA si pretul benzinei,din partea mea puteau sa tot zica unii trasnai ca si eu as fi zis ca nu exista criza.Totusi tin minte cum luau firmele telefoane de la Orange cu zecile,cu abonamente pentru angajati,99% erau Nokia.Eeeee acum nu cred ca mai cumpara cineva telefoane cu plasa.E drept ca piata smartphone au pierdut-o,dar si piata telefoanelor normale s-a dus.Nu se mai vand ca pe vremuri si nici operatorii nu le mai subventioneaza pentru ca nu mai castiga din abonamente ca pe vremuri.
Nu cred ca nu exista criza,ca doar la buzunar o simt.Cred ca o simt si cei de la Nokia si fug de Europa si America ca dracu de tamaie.![]()
: