nimic,de ce te intereseaza teparii???oricum cine trebuie nu e trecut pe nici o lista si tocmai de aia de lovesti si mai e o vorba..atata timp cat nu aduce prejudicii forumului![]()
Dislikes: 0
de mai multe ori am avut nevoie de asa ceva si nu am reusit sa gasesc,
nu exista in romania o baza de date cu oameni neseriosi, care au comandat chestii si nu le-au ridicat sau care nu si-au platit diversele datorii (aici este vorba si despre instalatori care au avut clienti ce nu au vrut sa plateasca)?
Tare sunt curios daca exista asa ceva, mai extins decat ceea ce se gaseste la sectiunea shopping.
Cum nu exista? Uite aici: http://sateliti.info/showthread.php?...e-acesti-useri!
Insa e doar pentru forumul nostru, in special pentru sectiunea Shopping.
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
Scuze, nu am vazut initial ultima ta propozitie. Nu stiu sa fie un astfel de site sau o lista cu tepari... in general fiecare isi fac o astfel de lista pentru comunitatea lor.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Oricum e un subiect sensibil!!!
E usor sa acuzi, iar adevarul poate fi pe undeva pe la mijloc.
De exemplu, aveam nevoie de o scula si printr-o cunostinta am gasit la altcineva. A zis respectivul ca e functionala, in buna stare (si asa si era)
I-am zis ce vreau sa fac cu ea, mi-a trimis-o, dar nu pot s-o folosesc ! Exista o chichita pe care cel putin eu n-am stiut-o, poate nici el!
Pot eu sa acuz?!
Poate omul a fost de buna credinta, poate eu trebuia sa ma informez mai bine...
Concluzia mea este:
In afara de ce nu exista in magazine, nu se merita sa cumperi in conditiile astea. Chiar daca exista multe tranzactii reusite, vor exista si destule cu diferite probleme.
Faci o economie daca tranzactia iese bine, dar nu prea mare.
Iar daca e pretul prea mic e dubios din start!!!!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
E greu sa stabilesti daca un eventual acuzator are dreptate sau daca un eventual acuzat chiar e tepar.
Exista site specializat de vanzari,cu calificative pe useri: okazii.ro.La noi e altceva,sectiunea shop e una adiacenta forumului nu forumul a fost creat pentru shop.In plus,normal ar fi ca userii sa isi vanda unele lucruri de care nu au nevoie,deci in numar mic,nu in cantitati industriale si de care trebuie sa se fereasca (sau nu) mai multi useri.
Altfel:
1.Cumparati de la useri cu posturi putine si vechime mica pe riscul vostru,nu poti verifica useri inscrisi de exemplu azi.E imposibil.De fapt "verificarea" o face fiecare in functie de cine e acel user pe forum.
2.Daca ati luat teapa aveti instructiuni in acel topic.Poate nu va fi listat imediat,dar daca mai apare o plangere sigur va fi trecut.Doar ca isi face clona si ne intoarcem la punctul 1,deci tot de voi tine.
3.Eu unul nu as vrea sa imi traga unul teapa.Cred ca cu cateva sute de lei gasesti pe cineva din acea localitate care sa ii bata la usa respectivului sa ii dea "buna ziua",daca ii stii adresa.Daca m-ati inteles.
Liste cu useri de pe net ... e gresit spus.Nu stiu cine are timp sa umble pe site-uri sa faca liste cu tepari,etc.In plus userii pot diferi de la un forum la altul,chiar daca au acelasi nick.
:
.. le dam tepele inapoi.
Haha.Pai punctul 3.
:
Si ce daca!!! ce? e real?Exista site specializat de vanzari,cu calificative pe useri: okazii.ro
Sa mai povestesc inca una:
Aveam nevoie urgent de un cpu pe 478 si nu mai era in magazine, am licitat instant, am primit mailu, l-am sunat pe tip si el vanduse procu (lucra in service la un mag de pc).
I-am dat calificativ negativ si aia de la mokazii mi-au sters contu'! Si aveam cont de vreo 7 ani la ei!
Pana la urma, un sut in c.. un pas inainte, cred ca mi-au facut un bine aia ca mi-au sters contul!
Deci nu va faceti iluzii...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Intentia mea nu era sa stabilesc cat de bun/rau e okazii,vroiam doar sa arat ca acest forum e axat pe altceva si nu pe vanzari,deci nici pe stabilirea de useri de incredere sau nu in astfel de relatii.Era doar un exemplu,bun sau rau.![]()
:
De acord cu tine, aia am si inteles, dar eu voiam sa zic ca nu poti avea incredere nici in astea mai organizate, cu calificative, bla, bla....
Magazinele sunt sfinte! Daca e vreo problema iti schimba sau iti da banii sau alt produs. Ai un act cu ele.
Dar costa!
Si asta e un adevar.![]()
: