wow... 3 canale inutile HD (mă rog, 2, că pe Discovery te mai uiți din cand in cand)
De ce le e atat de greu să bage un ProTV HD, TVR HD...?
Da este misto cu pachetul sport totusi pana la urma este un sport si asta nu?![]()
wow... 3 canale inutile HD (mă rog, 2, că pe Discovery te mai uiți din cand in cand)
De ce le e atat de greu să bage un ProTV HD, TVR HD...?
Tot e un inceput, altii nu le au nici pe alea.
pe acele canele le iau gratuit de pe satelit deoarece se afla in grila de programe a celor de la UPC, in schimb daca vor sa bage canale romanesti trebuie sa faca loc pe transporderele lor si sa renunte la alte canale SD. Pe langa cele 3 programe mentionate HD ar mai fi tot pe acelasi satelit si History HD, BBC HD, National Geografic HD.
Ce de carcotasi! Sunteti cumva postacii de serviciu de la dolce sau digi?
Bravo Focussat!
Mi se pare normal ca UPC sa tatoneze piata ca sa vada cati ar plati pt HD. Daca vor fi destui, vor face loc pe un transponder sau vor inchiria unul nou pt canale HD romanesti. Nu poti intra pe o piata "las' ca se vede bine pe Grundigu asta de la second hand si merge si asa" tipic romaneasca cu investitii mari. Eu cred ca majoritatea populatiei ori nu-si permite un televizor HD ori nici nu a auzit despre asta ori daca a auzit habar nu are ce inseamna.
Last edited by neutrin; 27-09-11 at 22:18.
@neutrin ai idee ce vanzari sant pe piata romaneasca la tv HD,pffffff cred ca santem pe primul loc
acuma ca unii nu stiu ce cumpara si ce e aia HD e o alta discutie
daca si focus merge pe logica pe care merge digi zic ca va avea numa de pierdut,sa de a drumu la HD linistiti si nu vor pierde nimic
sa stie sa si promoveze oferta si va fi ok
Aici greșești și trebuie să te contrazic: tu pentru ce pachet ai plati daca ar trebui sa alegi unul?
Compara pachetul HD de la Dolce cu cel de la Focus. Personal nu-mi vine sa platesc pentru pachetul asta HD, ca nu e nimic interesant, in schimb la un ProTV ma mai uit si as vrea sa-l vad HD.
salut
ce atata vorba , cine are focus se va bucura ca in sfarsit a aparut si o oferta de canale hd,
asta e sigur e doar in ceputu, si cum se stie ca inceputurile sant intodeauna grele, poate in viitor o sa apara, cu siguranta cand ajung acasa o sa incarc paketu complet.
pe mine nu a intereseaza ce oferta are dolce atata timp cat folosesc card focus (prietenii stiu de ce)
deci parerea mea e bravo focus si la mai mare![]()
Cat este pachetul cu de toate ?
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Preturile pachetelor sunt afisate , focus sat complet-60 ron/1-luna sau 120 ron/2-luni!
![]()
deci caretela pe care o am acum va fi functionala si pt canalele hd , dupa ce va fi incarcata . nu va treui un alt smartcard, poate sa confirme cineva asta ?CORECT ,da de la dealeri si instalatori ,si nu se da alta cartela (smart card)separat inclusiv pentru HD ,cine are cartela o incarca cu pachetul HD si doar un rec. HD ii mai trebe care sa citeasca conaxul sau sa fie universal
laleauaneagra - nu. Cunosti tu cumva statisticile? Nu uita ca marea majoritate a populatiei locuieste in sate asa cum le-a lasat Ceausescu.
Znuff - nu ma intereseaza canalele romanesti, nu ma mai uit la stiri pt ca alea nu sunt stiri (crime, violuri, "bercea mondialu" - scuza-ma, astea ma scarbesc) si nici la filme pe canalele romanesti pentru ca ma obliga sa pierd timp cu reclamele (film de 2h, reclame 2h, nu, merci), asa ca ma uit la canale documentare si canalele de filme premium. Si mai sunt si altii ca mine, e gresit sa ai impresia ca toata lumea se uita fix la ce te uiti tu.
Asa ca din punctul meu de vedere aceste schimbari sunt un progres remarcabil. Si asta e numai inceputul.