Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Zvon sau "BOMBA"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da,sa lasam marmota sa se mai odihneasca si ea,ca de atata invelit la ciocolata.......
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Personal numai cred o iota din ultimele stirii/zvonuri/bombe , deoarece sau vehiculat destul de multe variante si niciuna nu sa pus in practica
    1 - Rcs cupara UPC-ul - NU
    2 - Aparitia unui nou dth Freesat , care de fapt este o rebranduire a lui UPC Direct - NU
    3 - Scoaterea la licitatie libera a UPC-ului - NU
    4 - Preluarea/cumpararea Focussat de catre RCS - NU
    De fapt stiristul/zvonac-ul/raspandac-ul de pe softpedia chiar a fost banat , nu stiu daca pt. stirea/zvonul/bomba in sine sau alt motiv
    Pa de alta parte de la 01 Octombrie se face reclama sus si tare la noua grila de prg. tv a lui Focussat si atunci stau si ma intreb logic :
    - Cum isi face Focussat atata reclama cu noua grila de prg. tv cand ei au fost preluati/cumparati de catre RCS ?
    Logic nu este normal ca si in cazul achizitiilor lui Romtelecom sa se anunte abonatii de aceasta preluare/cumparare intai si apoi sa apara noua oferta de prg. tv
    Stiu ca Ro este tara tuturor posibilitatilor imposibile , insa practic sunt niste evenimente inaintea furtunii

dMd
    Guest

Deci pana la urma nimeni nu ar fi facut o greseala majora daca in tot acest timp cat au circulat pe mai multe forumuri zvonurile "otravite" contracta un abonament oficial la ei, mai ales cei care au reziliat vechiul contract si erau in cautarea unui nou DHT. E drept ca siguranta zilei de maine nu o asigura nimeni si tot la fel de adevarata este si zicala cu fumul fara foc, dar microbul uneori ne impinge sa facem si compromisuri daca vrem sa folosim un receptor si nu o conserva.
    P.S. Culmea ar fi ca in zilele urmatoare sa auzim ca Focus ar fi cumparat in mod tacit Digi iar noi am interpretat eronat stirea.
    ...... glumesc evident .

Page 2 of 2 FirstFirst 12