Vad ca este si pe forum la noi ... dar este prea ocupat sa posteze , este doar vizitator .
Dislikes: 0
Eram astazi pe un site de afara si intru la sectiunea unde se posteaza informatii despre payservere. Si dau peste astest topic:
http://www.cccamforum.com/forums/showthread.php?t=73427 (a nu se considera reclama)
tibi25 - felicitari. Esti cel mai tare.
![]()
Last edited by zildan; 21-09-11 at 13:06. Reason: imagine
Vad ca este si pe forum la noi ... dar este prea ocupat sa posteze , este doar vizitator .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
La 7 euro lunar cred ca e mai simplu sa pui la bataie un card focus. Si nici nu depinzi de asemenea specimene.
Fain repertoriu.
trei mesaje si un ban
Cred ca ban-ul era la oferta![]()
Dupa cum se vede incet-incet ne facem un "renume" si in domeniul asta.Multumiti-le unora ca in exemplul de mai sus sau ca cel care posta virusi fix pe acelasi forum.Romanii nu se dezmint.
PS: despre al doilea macar nu au aflat ca e roman.Sper. http://www.cccamforum.com/forums/sho...06&postcount=6 a ramas doar quote,restul e istorie.![]()
Last edited by zmeura; 21-09-11 at 13:24.
:
Probabil inca nu-si revine dupa prostia care a facut-o. Il asteptam totusi cu o explicatie. Poate i-a furat ciutura parola si a postat in numele lui sa-l discrediteze, el fiind onest.
P.S.: n-ar fi mai bine ca toti utilizatorii iregistrati pe forum si care n-au postat nimic in ultimile 6-12 luni sa li se stearga userul? Sau cei care n-au scris nimic.
Correct ! Si eu sustin ce spune @zappa. Cine nu are post sau nu a mai intrat deloc ca si deastea sunt a facut user si nu a mai intrat de prin anii 2008-9 si asa maideparte...
Ar trebui sterse aceste conturi... Dar poate ii place la ownerul site-ului sa apara cati mai multi utilizatori in profil sa nu para un site mai micut .... Dar eu sustin sa fie aceste useri inactivi sterse si cele care nu posteaza iarasi la fel...
O dam in offtopic, dar se poate face asa ceva. Chiar si automat, dupa diferite criterii. X zile fara mesaj de la inregistrare, X zile de la ultimul mesaj, x zile de la ultima utentificare, etc
Eu stiu ca s-au mai sters,dar nu faci asta prea des ca altfel iar nu e bine,apare respectivul dupa 1-2 ani cu gura mare ca e cenzura,ca el avea user dar i s-a evaporat,etc.Deci oricum nu e bine.![]()
:
Sunt o particica si aici care practica acest sport, au invatat...au plecat, acum se ocupa de ce au invatat....deci suntem o scoala buna...
..::EGAMI TEAM::..