Daca nu dai 5 beri poti sterge ce am scris.![]()
Dislikes: 0
aiurea...nu primiti nimic,scrieti ce vreti........despre mine mooo,asa ca e la liber
necuvantatoarele si patrupedele au intaietate
e pe baza de ......lipsa de respect si colegialitate....si de gramatica daca doriti
si eu sant satul de al dracu de multe chestii.......mai ales de astea subtile,de parerii etc
va stau la dispozitie.....cate un post de fiecare ca o sa fie multe si nu vrea sa distragem atentia de la problemele tehnice ale forumului
Daca nu dai 5 beri poti sterge ce am scris.![]()
:
mo ... unde a fugit soarecu ? ca aveam niste gaz de la munca ... poate nu il mai bantuie amicul decedat daca baga o sorbitura .
Unde este moka ma bag si eu ... asa am fost invatati astia portocalii cu pomenile , chit ca nu stiu sigur ce se da ma asez cuminte la coada ( nu a soarecului ) .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Fa cum vrei,doar nu mai scrie la sectiunile tehnice informatii eronate.
Bune berile,le consum pe toate daca tot am pierdut timpul citind in cafea la cccam.Maine de dimineata mai ghicim ceva.![]()
:
De stiam ca nu dormiti la 2 noaptea beam si eu 5 beri cu voi... dar asa am lucrat pana pe la 4... fara bere![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
vine dar sta la granita vreo 7 zile sa vina rezultatele de la analizele facute berilor![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"