Qed .
Dupa un test cu amicul @zmeura am ajuns la urmatoarea concluzie ... daca linia F este protejata cu host iar hostul nu este updatat cccam raporteaza ilegal user .
21:16:16.732 CCcam: illegal user zmeura from xx.xx.xx.xx
21:16:16.732 CCcam: kick xx.xx.xx.xx, signature failed
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Qed .
:
eu mai sus nici nu am zis ca e imposibil,am spus doar ca e un pic penibil ca asta sa fie motivu....sa uiti sa ti faci update sau mai bine zis sa uite scula sa faca update....totusi ar vedea si el in webinfo ca are o problema cu update
e si normal sa fie asa la schimbarea de ip mai ales daca update nu se face in timp real sau cat de cat repede
si eu am fost blocat zilele trecute de un oscam din acelasi motiv dar sa fim seriosi a fost o chestie de 15 min pana routeru a facut update........nu de zile
o fi cum ziceti voi
Asta cu update de host e clara. Eu ma refeream la useri stersi sau care n-au existat...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
eu am inteles ce spui tu dar el spune ca inca sant acolo in cfg bine mersi....si daca cititi atent acei parteneri sant off atat server cat si client,cateodata,si fac in continuare cereri......deci ma tem ca nu e update de host
iar cand mai uiti asa din intamplare sa faci update cate o saptamana esti totusi client activ...doar server off
De multe ori am impresia ca scriu degeaba,omul a scris la postul nr 4 ca a eliminat restrictia de pe liniile respective si au disparut "illegal user",eu scriu enspe posturi despre cauza,nu ma crede nici dracu ca apoi sa mi se spuna "eu nu cre ca ... " sau "de fapt nu am zis ca ...".
Dar ceva concret aveti?Inafara de timpul in care presupuneti ca isi face cineva ... necunoscut update la host.Noi pe ce discutam aici?Am momente in care ma satur sa dau exemple si explicatii ca sa fiu crezut cand spun ceva.Mai trebuie sa demonstrez a miliarda oara ca nu imi face nici o placere sa scriu pe forum,in sectiunile tehnice,doar ca sa ma aflu in treaba? (scriu pe la offtopic in timpul liber,nu aici)
BlackAngel,asa cum ti-am spus de prima data cand am intervenit in acest topic,in situatia ta iti recomand sa discuti cu acei peers care apar cu illegal si sa lamuresti problema.Asa cum nu am spus doar eu,"Most commonly" acei useri nu si-au facut update la adresa dyndns (nu ma intereseaza cauza,cat de destepti sunt ei,ce vechime au,cine sunt,etc).Daca ai eliminat restrictia din spatele liniei F si userul s-a conectat inseamna ca are user/password corect plus ca stie adresa ta dyndns.Deja 3 motive ca sa presupui ca e un cunoscut (da,poate fi si un strain).Daca linia e furata si se conecteaza mai multi pe ea vei avea de acum incolo "double login" si e intr-un fel o alta discutie,dar tu tot va trebui sa discuti cu acei peers ca sa schimbi liniile,nu sa banezi toate ip-urile,inclusiv ale lor.
Daca putem discuta pe forum fara offtopic si presupuneri bine,daca nu ne vedem pe messenger.E totusi 11:30 si dupa o jumatate de zi am ajuns la concluzia ca mai bine imi vedeam naibii de treaba.
PS:Ma retrag si din aceasta discutie,argumentele le-am terminat si nu are rost mai departe.Cred ca se cam aduna genurile astea de topicuri in care se discuta pe contre aiurea,dar fara argurmente.Il puteti continua voi.
Last edited by zmeura; 21-09-11 at 00:32.
:
am ajuns si eu acuma de la munca - si am citit raspunsurile voastre
Ce pot raporta acuma - la ora actuala - mai am Un Client off- care apare in felul urmator
Client adressa dyndns.:12000 79 1 day, 22 hours 1139 97%
dupa stiintza mea- asta inseamna ca IP_ul de la Client nu corespunde cu ceea de dyndns
nu s-a mai logat la mine - ptr. ca am pus 0 0 0 0 0 0-
Al doilea - acuma este ON- ca de obicei seara
Ziua im apare off si la fel ca si primul - la culori
@Zmeura- am incercat s aiau legatura cu acesti useri- dar unul este din Spania si nu il stiu am primit linia prin cineva - desi l-am rugat pe acest cineva sa i spuna la ala sa ma stearga
de la al doilea ( care mai este off si acuma ) inca nu am primit raspuns
Si cu treaba de double login- o sa discutam in alt tread
Buba care este la mine - din care cauza umblu sa gasesc problema -
Cum am mai scris - mie nu imi merge Camul 3 zile la rind Nonstop-
13.09.11|19:10:01|CCcam makes a restart
14.09.11|03:15:01|CCcam makes a restart
14.09.11|15:35:02|CCcam makes a restart
14.09.11|18:55:01|CCcam makes a restart
15.09.11|07:30:01|CCcam makes a restart
15.09.11|08:30:01|CCcam makes a restart
16.09.11|13:35:01|CCcam makes a restart
19.09.11|01:25:01|CCcam makes a restart