Avind in vedere ca sint tinta unui atac sustinut orchestrat de
@zildan si executat de @stargate ! am decis sa ma retrag de pe forum !
Va multumesc tuturor celor cu care am colaborat , ajutandu-ma si
ajutandu-i !
Avind in vedere ca sint tinta unui atac sustinut orchestrat de
@zildan si executat de @stargate ! am decis sa ma retrag de pe forum !
Va multumesc tuturor celor cu care am colaborat , ajutandu-ma si
ajutandu-i !
Sincer imi pare rau ca ai luat aceasta decizie si nu ai putut sa accepti sa fii tratat asa cum i-ai tratat pe altii .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Consider ca te pripesti. Disputa voastra nu este un atac, spunand asta lumea poate intelege ce vrea. Pur si simplu ati avut o disputa privata, pe care ati facut-o publica, apoi ati continuat-o in culise. Dupa o buna perioada de timp nu ati reusit sa ajungeti la un numitor comun, sa treceti peste, sa va intelegeti. Bineinteles ca nu pot lasa astfel de dispute publice, spre binele forumului, insa asta nu inseamna ca nu esti binevenit aici sau ca zildan ori stargate te forteaza sa ne parasesti. M-am gandit bine si am decis sa-ti ridic drepturile de moderare, asa cum am discutat cu tine pe PM, tocmai ca sa nu mai aveti dispute, sa ai acces la munca privata a lui zildan si a echipei lui si sa continue disputele dintre voi... adevarul e undeva la mijloc, sunt convins de asta, insa fiecare vedeti doar partea voastra.
Esti in continuare binevenit pe forum, insa fara acces la sectiunile private, doar la Goldeni. E singura varianta pe care eu o vad acum ca sa termin odata cu neintelegerea si povestile dintre voi, legate de imagini si alte chestii care nu ar fi trebuit sa le aduceti pe forum, mai ales public, de la bun inceput.
Daca deraiaza si acest topic, si incepeti iar, il inchid.
Numai bine!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Intrebare? dece se isca in ultimul tip aceste discuti? unde e marul discordiei ?
..::EGAMI TEAM::..
Niste probleme de-ale lor, personale, business-uri, colaborari si lobby indirect legate de aparete si imagini. N-au reusit sa se inteleaga si au recurs la dispute publice, fiecare cu varianta lui a povestii, si bineinteles ca degeaba am incercat sa-i facem sa se inteleaga... nu am reusit... apoi i-am rugat sa termine cu disputa si sa si-o rezolve in privat... dar nici asa nu am reusit sa pun punct. Adevarul e undeva la mijloc... numai ei il stiu cu adevarat.
O sa ma gandesc in viitorul apropiat la o solutie pentru astfel de probleme... lucrurile pe forum trebuie sa fie cat mai clare si cat mai transparente, spre binele tuturor... la modul cum e acum nu prea e ok pentru ca fiecaruia ii place de unele aparate si bineinteles ca le sustine sau dezvolta imagini pt ele sau ajuta la ele. De aici si pana la dispute de genul asta e doar un pas... mai ales cand nu incape unul de celalalt sau apar interese personale. Poate niste grupe de useri, pe echipe, poate Fani Enigma, Fani Spark, Fani Dreambox, Fani XXX... sau ceva de genul ar fi o solutie sa fie mai transparenta activitatea celor care se pricep si dezvolta imagini sau alte chestii... sa se stie mai bine cine ce simpatizeaza, sa fie transparenta totala... nu stiu inca, trebuie sa ne gandim.
Acest forum e un forum liber, oricine e binevenit, orice echipa si orice user care face orice in domeniile astea si ajuta la dezvoltarea forumului. Dar asta nu inseamna ca, daca doua parti nu se inteleg, le putem permite sa foloseasca forumul pe post de camp de lupta.
A nu se intelege ca mihaip pleaca cu coada intre picioare cum se zice sau este dat afara, nici vorba! Daca pleaca o face din proprie initiativa. Pur si simplu fiindca zildan a muncit de ani buni si a ajutat in mod direct la multe chestii, inclusiv Enigma, alegerea mea a fost sa ridic drepturile lui mihaip ca sa nu mai aibe acces la sectiunile lui zildan si ale staff-ului ca sa evit alte dispute intre cei doi.
Nu era nevoie sa justific toate astea pentru ca rufele se spala in familie insa nah... consider ca e mai ok asa, pentru a nu se intelege cine stie, sau ca ar fi ceva comploturi la mijloc.
Pai personal vorbind cu ambi am inteles ca nu e un business pentru nici unu din-tre ei, e doar hoby
..::EGAMI TEAM::..
pacat
s-a ajuns aici si se pare ca nu sunt inca semne de aplanare a conflictului
sper totusi sa fie trecator acest moment cu optiunea luata
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Vad ca nu este cale e mijloc, ba mai mult mihaip tocmai a sters topicul cu imaginea Spark de la Amiko Alien. L-am readus la viata si i-am scos drepturile de moderator.
Inchid si topicul asta, s-a discutat destul despre asta, e cazul sa trecem peste.