Trei romani ARESTAŢI in FRANŢA pentru că aveau iPhone
Materialul confirmă incă o dată modul in care suntem priviţi de francezi: săraci şi hoţi.
Oare de ce?!!!!!!!!!!
Link
Trei romani ARESTAŢI in FRANŢA pentru că aveau iPhone
Materialul confirmă incă o dată modul in care suntem priviţi de francezi: săraci şi hoţi.
Oare de ce?!!!!!!!!!!
Link
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Cum de ce ?
Cine ne-a făcut reclamă pe acolo ? Cine era la cerşit şi ciordeles ?
nu toti romanii din franta sant la furat , am colegi care lucreaza acolo si sat respectati de colegii lor si in general de toata lumea care ii cunoaste.
dar trebuie sa ii intelegi si pe ei , cand am fost in concediu primu lucru care l-am vazut in paris , cand m-am dat jos din metrou , a fost doua cetatence de etnie cu bebelusi , care vorbeau romana si erau la cersit
cand mergi in metrou sant anunturi in difuzoare sa ai grija de bagaje. numa eu am vazut 2 buzunareli in mertrou (intr-o saptamana).
Te saturi de atata muzica la acordion prin metrou.
Pacat de ce se intampla cetatenilor onesti, dar daca romanii nu stiu sa isi tina infractorii in tara , asta se intampla , se pune semnu egal pt toataa lumea.
dupa mine ar trebui o pedeapsa legala ca daca ai facut anumite infractiuni : 2 ani inchisoare si sa nu ai voie sa iesi din tara pt o perioada.
.. pt noi e bineca am mai scaapat de hoti, ce ar fi daca s-ar intoarce toti in tara![]()
Last edited by franta; 16-09-11 at 19:47.
Lasa-i mai bine la voi, faceti si voi un exercitiu de vointa si acceptati si restul ramas in tara: neamuri, prieteni, vecini...
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Din pacate au mai ramas destui si in tara .
Chiar aztazi lucrind intr-o scoala am vazut cum catva copii apartinand de etnia < ....> , corigenti cum terorizeaza verbal restul copiilor.
Am vrut sa intervin dar profesoara care era de serviciu pe coridor ma oprit , sub pretextul ca nu vor probleme in scoala.
Eu cred ca ministerul invatamintului ar trebui sa faca cite o clasa a corigentilor sau o scoala a corigentilor ca asa nu se poate ca in aceasi clasa sa fie elevii cu o diferenta de varsta de 3 ani .
Daca ar fi dupa mine , asi introduce invatamintul cu plata pentru cei care au ramas corigenti , indiferent de etnie .
Totodata va reamintesc ca daca nu facem mai multi copii femeilor noastre , in cca.100 de ani intradevar romania va fi rom-ania.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
Trebuie gasita o solutie cu astia,neaparat.Altfel nu in 100 ci in 10-20 de ani o sa iesi din casa cu frica.
Am vazut si eu cum e pe la sate,dezastru!Am fost la maica-mea si ma enervam ca avea lacate peste tot,pe beci,hambar,pe poarta,usile inchuiate inca de cum se lasa seara,etc.Pe vremea lui Ceausescu nu avea lacat pe nimic,usa ramanea descuiata peste noapte.La scoli erau 2-3 "frumosi" intr-o clasa si acum sunt jumatate.Asta e situatia dupa 20 ani,vai de noi ce urmeaza.
Daca zic ca ar trebui sa se treaca la castrare ... o sa fiu acuzat de rasism,incalc regulamentul,etc.Atunci stau si visez daca vom ajunge sa avem un conducator ca Germania in anii '30-'40.![]()
: