Ciutura tu ce local ai?![]()
Sper sa va ajute
pe acest forum ajutor de la hoti acceptam mai greu ... considera asta ca un prim avertisment verbal
Last edited by stargate; 16-09-11 at 17:12. Reason: avertisment
Ciutura tu ce local ai?![]()
:
traditionalul ... full europa
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Full Europa e cel mai tare!Vreau si eu.
Asta e viitorul,toti sa aiba linii "free" si nimeni local.Ce tare,nu te complici cu carduri,abonamente,dalea.Iti dai seama ca sharingul va merge asa ... din nimic?
Last edited by zmeura; 16-09-11 at 10:11.
:
Ciutura s-a adaptat perfect la acea vorba romaneasca: apa, aerul si fraierul.
repede ati sarit toti cu localele voastre de 2 lei.nu credeti ca e putin offtopic deja?
Last edited by stargate; 16-09-11 at 17:07.
Zmetea,liniile C de pe net nu sunt free,sunt furate de unii ca tine si postate prosteste pe net.Inafara de unele linii N oferite de cateva forumuri doar pentru a-si face reclama NU exista linii free.Termina cu prostiile astea ca iar o iei de la capat cu alta clona.
Uite ce scrii chiar tu pe net:
Aha,si noi sa avem incredere sa ne testam liniile la tine.Muahaha,hotul striga hotii.i`ll give you 300 N/C lines for it,anyway i think you got the lines that i tested here lol…`njoy them i stop testing my lines here![]()
Uite ce se intampla din cauza unora ca tine:
Si ti-am mai zis de 100 de ori ca tu nu faci altceva decat sa incurci lumea,sa ajunga sa li se tot deconecteze liniile.Unfortunately somebody else may already be using that cline. You will notice it because you will be disconnected each 5 secs or so. That is because when you login to the CCcam server you disconnect any previous client logged with the same credentials. But once disconnected, this one will try to reconnect, disconnecting you this time.
PS: Stiu,o sa imi trimiti PM cu amenintari ca daca nu te las in pace ... nu stiu ce.Ai raspusurile aici http://sateliti.info/showthread.php?2524-quot-Nu-te-supara-frate!-quot&p=174394&viewfull=1#post174394 si iti readuc aminte ca atat timp cat sunt pe forumul asta tu nu ai ce cauta.Jigodii ca tine nu au ce cauta pe aici.
:
Nene Pac e oribil ceea ce faci, nu de alta dar ...habar nu ai de cs...
..::EGAMI TEAM::..
zmeura atotstiutorul...exista multe pagini care iti dau linii gratis gen satlover...pt astea e facut scriptul
cat despre tine nu mai zic nimic....
si la partea cu deconectatul ......va incordati pe aici mari zmei cu tvr in share...hai la revedere
Last edited by stargate; 16-09-11 at 17:05.
La revedere,dar tot nu scapam de tine,esti ca raia.
Hotul de parole si linii a ajutat pe aici .... furand.
PS:Nu inteleg de ce insisti sa mai intri pe aici,ai vazut doar ca toti iti dau palme dupa ceafa.Tu nu,insisti sa ne "ajuti".Du-te frate pe satfucker sau ce e acolo si fa ce vrei.Serios,sa stai sa te chinui cu noi astia care ne dam mari cu card de TVR,e pierdere de timp.Drum bun.
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
Mai ce oameni,nu mai banati fratilor userii astia pretiosi ca ramanem numai noi astia cu carduri TVR pe aici.![]()
Last edited by zmeura; 16-09-11 at 16:39.
:
Mare dreptate @zmeura...dar alea sunt macar reale...nu carduri de mari provideli manuite...asta e... pacat ca un nu stiu ce e omenia..nu stiu ce e cs.
..::EGAMI TEAM::..
Aceasta discutie o terminam aici ... am vazut cu totii ca lupul ( ciutura ) isi schimba blana ( clona ) dar naravu ba .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !